Niet gecategoriseerd

Zelf Een WordPress Website Maken

Stap 10: Controleer Toevoegingen In Teksten Op Pagina’s

Dat is een hele kleine afbeelding die zichtbaar is wanneer je een pagina opent in je browser. Als je bijvoorbeeld nu boven de URL balk kijkt in de browser, dan zie je bij deze geopende pagina een klein zonnetje/bloempje.

De meeste thema’s zijn op twee manieren aan te passen. En through een specifiek menu-merchandise voor het thema.

Met de ‘Customizer’ kan je meestal maar een handvol dingen aanpassen. Het voordeel is dat je direct het resultaat van de aanpassingen ziet.

En de enige methode om het thema aan te passen is door de Customizer te gebruiken. Het thema dat wij als voorbeeld gebruiken is ‘Twenty Seventeen’, mogelijk zie jij nu het thema ‘Twenty Eighteen’. Aan de linkerkant zie je een aantal opties. Bij ‘Site-identiteit’ kan je een brand WordPress hosting toevoegen, de titel en ondertitel aanpassen of verwijderen. Verder kan je een favicon toevoegen.

Meld Je Aan Voor De Gratis Workshop

Het instellen van WordPress themes is misschien wel het lastigste onderdeel van het leren werken met WordPress. Dit komt voornamelijk omdat iedere ontwikkelaar zijn of haar eigen systeem moet maken om het thema te beheren.

Daarna switchen we naar een ander free of charge thema en kijken we wat er ander wordt en passen we weer wat dingen aan. Daarna kiezen we voor een gratis thema met homepage . Tot slot installeren we een betaald thema en kijken we hoe dat werkt.

Pagina’s Vullen En De WordPress Website Werkend Krijgen

Bij de meeste Premium thema’s komt er een further menu-merchandise bij voor het thema zelf. Je kan bij dat menu-item vaak tientallen tot honderden dingen aanpassen.

En je kan natuurlijk ook eerder stoppen als je het nieuwste WordPress thema, het thema Twenty wordpress webshop Fifteen of het thema Goedemorgen wilt gebruiken. Twee manieren om een thema aan te passen

Wanneer je WordPress installeert dan is direct het nieuwste thema van WordPress zelf actief. De thema’s van WordPress zijn free of wordpress webshop charge, maar wel vaak minimalistisch.

Dit betekent dus ook dat geen één handleiding precies kan uitleggen hoe je een thema instelt. We gaan zo kijken naar een paar instellingen van het thema dat we nu gebruiken.