Niet gecategoriseerd

Workshop Webshop Maken Met WordPress

Is WordPress + Woocommerce De Oplossing Voor Uw Webshop?

Zo nee dan kun je het beste even een mailtje sturen zodat ik er eventueel naar kan kijken. Leendert1 juni 2015 om 16:48- Antwoorden Ik zou bijvoorbeeld op het zoekwoord lintzagen beter gevonden willen worden. Zou ik dan beter content wordpress webshop kunnen toevoegen aan /lintzagen

  • Wil mijn website niet openbaar vermelden maar zou hem je wel kunnen emailen in privebericht.
  • op de winkel pagina kan ik wel catagorie weergave instellen zodat de afbeelding wel wordt weergegeven , maar ik wil dit juist in een widget hebben.
  • Nadat ik de instellingen voor verzenden heb aangepast blijf ik deze melding krijgen: Voer uw gegevens in om de beschikbare verzendmethoden te zien.
  • heb jij een idee hoe ik dit kan oplosssen , of moet ik dan de template van de widget aanpassen.

Is het ook mogelijk om de code toe te voegen met de code snippet plug-in? Dan voorkom je dat bij een replace WordPress hosting van het thema of woo commerce je code verloren gaat, toch?

Rachelle Blok20 maart 2015 om thirteen:20- Antwoorden Aly Wieringa2 april 2015 om 14:28- Antwoorden

Dit gebeurt ook bij andere plugins. WordPress Enig idee hoe dit op te lossen is?

Ik heb alles goed ingesteld, maar ik zie geen verkopen terug in mijn account. En dat terwijl ik onlangs toch echt een bestelling heb gehad. Ik had daarvoor de instellingen al toegepast…… Ik weet niet zo goed waar het aan kan liggen.

Wie Werken Er Aan Je Woocommerce Webwinkel?

Myrthe12 februari 2015 om eleven:39- Antwoorden Als ik de plugin wil activeren na het installeren zegt hij de pluging heeft geen geldige header.

of is het wellicht beter meer links te krijgen voor /verspanend-gereedschap/lintzagen Demerce14 februari 2016 om 23:36- Antwoorden Rachelle Blok2 maart 2016 om 05:47- Antwoorden Ernest7 juni 2016 om 12:39- Antwoorden

Ben web gestart met mijn blog en webshop op WoonCommerce. Mijn grote hulp heeft het te druk en daarom aan jou de vraag: Hoe zet ik een button op mijn weblog om dit te volgen? Rachelle Blok4 april 2015 om 16:01- Antwoorden

Woocommerce Themes

Wat voor button bedoel je precies? Bedoel je een RSS button zodat mensen een replace krijgen als je een nieuw blogartikel hebt geplaatst? bedankt voor je heldere uitleg.

Jij misschien een tip hoe ik achter het probleem kan komen? Rachelle Blok28 april 2015 om 11:fifty three- Antwoorden