Niet gecategoriseerd

WordPress Website, Snel En Professioneel

WordPress Handleiding: WordPress Stap Voor Stap Uitgelegd

Daar zitten risico’s aan, zeker bij populaire systemen als WordPress. Je website moet veilig zijn en blijven. WordPress hosting Daarom bieden we ook WordPress-beveiliging en -onderhoud aan. Maak kennis met onze service WP Hackvrij.

  • Het Footer menu is voor onderaan op de web site, deze zal je niet snel gebruiken.
  • Het hoofdmenu zal in dit geval voor het menu bovenaan de website zijn.

Wanneer je dit wel wilt is Magento het betere alternatief. Beveiliging en onderhoud van je WordPress-website WordPress De abilities en het ervaringsniveau van ontwikkelaars kunnen flink verschillen.

Het Complete Stappenplan Voor De Start Van Een Succesvolle WordPress

Waarom Kiezen Voor Een One Pager In WordPress?

Je kunt een WordPress-web site ‘vermommen’ als een applicatie. Door er een progressive net app van te maken. Er is dan geen interactie met gebruikers of browsers nodig.

Waarom kiezen voor Factor Blue? Technisch bureau met het juiste formaat We zijn compleet en compact, niet groot en log. Met frontend, backend en fullstack ervaring. Volle focus op de frontend en backend

Dit deden we bijvoorbeeld met vacatures voor uitzendbureaus, met de Hello Flex-plugin. Ook vertrouwen op bekende plugins Er zijn ook bestaande plugins die we graag gebruiken. Bijvoorbeeld de plugin Yoast SEO voor goede meta-titels en -descripties. En de plugin Grafity Forms voor simpele, gebruiksvriendelijke contactformulieren.

Dat zorgt voor snellere laadtijden en een betere efficiency. Met WooCommerce krijgt je WordPress-website de functionaliteit en feeling van een webshop. WooCommerce is een goede keuze als je niet zoveel producten verkoopt. Als er geen complexe software WordPress-koppelingen nodig zijn. Of als je niet internationaal wilt verkopen.