Niet gecategoriseerd

WordPress Website Op Maat

Ik kies altijd voor vertrouwde plugins en thema’s waarvan ik nagenoeg zeker weet dat ze niet stukgaan bij een update. Bij ‘Settings’ dien je een gebruikersnaam en wachtwoord op te geven. Hiermee kun je na de installatie inloggen op de again-finish. Bewaar deze dus goed, we hebben deze zo dadelijk nodig!

Vul een correct e-mailadres in, need belangrijke informatie over je WordPress-web site wordpress webshop wordt hiernaartoe verzonden. De andere instellingen staan standaard goed. De bovenste drie instellingen staan goed.

De instellingen onder ‘Automatic Update’ staan goed. Echter, zelf prefereer ik dat alles automatisch updatet, dus ook de plugins en thema’s. Dit kan een risico zijn als je bijvoorbeeld gebruikmaakt van afwijkende plugins of thema’s.

Echter, helemaal onderaan bij ‘Automatic Backup’ kies ik voor de middelste optie. Eén keer per dag, week en maand worden er backups van je website WordPress hosting gemaakt.

klik onderaan de pagina bij ‘Web functions’ voor ‘WordPress’. Alvorens de installatie start, dien je een aantal instellingen te doorlopen. Laat het veld ‘Directory’ leeg om je web site direct op je domeinnaam zichtbaar te maken.

Na het inloggen op DirectAdmin, vind je dit terug op het dashboard. Helemaal onderaan zie je bij ‘Web functions’ nu ook ‘My Applications ’ staan.

Hoe Maak Je Een WordPress Website?

Zeker tijdens de ontwikkeling van je website is dat een handige function, mocht er iets misgaan. Klik rechts onderaan op ‘Install’. WordPress wordt nu op je pakket geïnstalleerd. Zodra de installatie is voltooid , krijg je een overzicht te zien. Hierin kun je te allen tijde de bovengenoemde instellingen aanpassen.

Eigen WordPress Website Maken? #1 Gratis Stap

Vul je daar bijvoorbeeld ‘blog’ in, dan wordt de URL van je web site ‘www. ‘Version’ staat automatisch goed, er wordt vanzelf de laatst beschikbare versie geselecteerd. Ten tijde van dit schrijven is dat versie 4.5.2. Bij ‘Language’ kun je kiezen voor ‘Nederlands’, als je dat prettiger vindt. In dit voorbeeld doe ik dit, zodoende is het vervolg in de back-end in het Nederlands.

Inloggen op de again-end van WordPress Het wijzigen van je website doe je in de again-end van WordPress. Vul de WordPress website gebruikersnaam en het wachtwoord in dat je tijdens de installatie hebt opgegeven en klik op ‘Inloggen’. Je ziet nu het dashboard van WordPress voor je.