Niet gecategoriseerd

WordPress Website Maken 2020

Waarom Gebruik Maken Van WordPress?

Ga nu met je muis over een pagina heen en klik op Snel bewerken. Dit is de snelste manier om een paginatitel te kunnen wijzigen. Bij Titel kun je nu de naam van de pagina invoeren en bij Slug kun je de URL invoeren die je wilt gebruiken voor deze pagina. Wanneer je dit hebt gewijzigd kun je rechts op Bijwerken klikken. Herhaal vervolgens dit proces voor alle pagina’s van je web site, zodat alles in het Nederlands is.

Het ziet er super netjes en professioneel uit. We hebben al direct diverse pagina’s en een menu dat ingesteld staat. We kunnen al deze pagina’s bewerken om ervoor te zorgen dat de web site website maken helemaal naar wens en in de Nederlandse taal is. Paginatitels van bestaande pagina’s wijzigen We starten met de paginatitels.

De demo versie heeft deze allemaal in het Engels neergezet, maar op een Nederlandstalige web site willen we dit natuurlijk niet. Ga naar het beheerdersgedeelte van WordPress en klik vervolgens op Pagina’s -> Alle pagina’s in het menu aan de linker zijkant. Je komt nu op de pagina met het overzicht van alle pagina’s terecht.

Development, Onderhoud Én Hosting

De echte dingen die bij het maken van en website met WordPress horen. Bij mij ziet het er nu als volgt uit. Dit is het punt vanaf waar we nu gaan werken. Zoals je op de afbeelding hierboven kunt zien hebben we echt al een web site.

Je zal dan uiteraard gewoon de template zien die je net gekozen hebt. Je begin nu eindelijk met het daadwerkelijk maken van je web site. Je gaat nu aan de slag met hoe het er precies uit komt te zien en kunt inhoud toevoegen.

Doordat je de paginatitels hebt aangepast, zal je zien dat de namen van het menu ook zijn aangepast. Je kunt echter nog het WordPress hosting een en ander aanpassen in het menu. Zoals de volgorde van de pagina’s en je kunt eventueel ook een submenu aanmaken.

Plugins, Api’s En Extra’s: Haal Méér Uit WordPress

De plugins zijn in dit geval: Zodra de import is geslaagd krijg je bovenstaand scherm te zien. Je kunt nu op View Site klikken om te bekijken hoe je web site WordPress er nu uitziet.

Wanneer je alle opties hebt aangevinkt die je wilt hebben, kun je op Import klikken. Tijdens het importeren worden er naast een nieuw template vaak ook nog further plugins geïnstalleerd.