Niet gecategoriseerd

WordPress Webshop Met Woocommerce

Bekijk de wijzigingen log voor alle versies. Log in om een beoordeling te versturen. Opgeloste problemen in de laatste twee maanden: WordPress zoekmachine optimalisatie

Start Vandaag Met Het Ontvangen Van Online Betalingen

Bekijk onze GitHub-repository en volg de ontwikkelingsblog om op de hoogte te blijven van alles wat er in het project gebeurt. Waar kan ik REST API documentatie vinden?

Lees alle 3.647 beoordelingen “WooCommerce” is open source software. De volgende personen hebben bijgedragen aan deze plugin. “WooCommerce” is vertaald in sixty three talen.

Als de fout is opgetreden nadat je WooCommerce hebt bijgewerkt, dan kan er een battle zijn tussen WooCommerce en een verouderd thema of een verouderde plugin. Meld problemen op deWooCommerce GitHub-repository. Je kan ons ook een melding sturen by way of ons ondersteuningsforum; zorg dat je de boards website maken doorzoekt om er zeker van te zijn dat de fout niet al eerder is gemeld. Vraag nieuwe functies en extensies aan en stem op bestaande suggesties op ons officiële ideeënbord. Onze productteams bekijken regelmatig aanvragen en beschouwen ze als waardevol voor productplanning.

Uitgebreide documentatie over WooCommerce REST API is beschikbaar op GitHub. Mijn vraag staat hier niet vermeld. Waar kan ik meer antwoorden vinden? Bekijk de veelgestelde vragen voor meer informatie.

Tweak: Use filtered headers array in onColumnsChange callback #4964 Fix: Advanced filters display reader text WordPress hosting #5032 Oplossing: Toon een volledige variatie naam in het productrapport #5056

  • Beheer betalingen zonder problemen vanuit je winkel metWooCommerce Payments .
  • Met geïntegreerde tools en populaire integraties kan je efficiënt je werkzaamheden bijhouden.
  • Veel van de companies zijn free of charge toe te voegen met één druk op de knop through de optionele Setup-wizard.
  • Aanvaard veilig kaarten, mobiele portemonnees, bankoverschrijvingen en contant geld dankzij meer dan a hundred betalingsgateways waaronder Stripe, PayPal en Square.
  • Kies hoe je betaald wilt worden.
  • Configureer je verzendopties.

WordPress Bureau Rotterdam

Dank voor de vertalers voor hun bijdragen. Bekijk de code, haal de SVN repository op, of abonneer je op het ontwikkellog via wordpress webshop RSS.