Niet gecategoriseerd

WordPress Webshop Laten Maken Met Woocommerce?

Het is snel, makkelijk te bedienen en de meeste websites met WordPress zien er altijd overzichtelijk uit. Alleen het is en blijft software program oorspronkelijk ontworpen WordPress hosting voor blogs. En daardoor heb ik toch wel wat twijfels. – Makkelijk te gebruiken, zowel voor mij als de klant – Het goed laten doorschijnen van je eigen huisstijl in het ontwerp van de webwinkel

Er zijn veel ervaringen en voorbeelden van WP met Woocommerce te vinden. Gebruiken de zoekfunctie hier eens, en Google. Ook de web site WordPress van Woocommerce heeft voorbeelden . Je budget zijn in mijn optiek niet geschikt voor Magento.

Stap 9 WordPress Widgets Uitkiezen Voor Je WordPress Webshop

Mijn budget ligt rond de €20,- in de maand. fifty four antwoorden op deze vraag

– Mogelijkheid hebben uit veel plugins en add-ons. – De mogelijkheid tot veel artikelsoorten aan te bieden.

Bijvoorbeeld Magento, osCommerce, Opencart, Virtuemart, Zen-Cart and so WordPress on. Een aanbeveling met een bijpassende host zou ik zeer op prijs stellen.

De producten die ik ga aanbieden zitten meestal rond een paar euro, daardoor bied ik vele verschillende artikelen aan. Is het met deze eisen nog aan te raden om voor WordPress te gaan, of zeggen jullie ga voor een Open Source pakket met meerdere mogelijkheden?