Niet gecategoriseerd

WordPress Webshop?

Ben je handig met WordPress en wil je graag een eenvoudige webshop opzetten? Daarbij geldt dat Magento 2 nog een stuk meer scalable is dan Magento 1. Het is relatief eenvoudig om bijvoorbeeld het aantal stores, producten of modules te vergroten. Daardoor zijn er een paar grote verschillen tussen 1 en 2 die associated zijn voor webwinkeleigenaren. De interface van de backend van een Magento 2 webshop is wat makkelijker en intuïtiever in het gebruik. Magento 2 heeft total een betere effectivity dan Magento 1. Dit komt onder andere door de full internet page cache en omdat de code en database lichter zijn.

  • Zo weet je waar je nu staat en waar je bedrijf naartoe gaat.
  • We bieden al een starterspakket aan vanaf €2695,- excl.
  • Als WooCommerce specialist weten wij de mogelijkheden van het platform optimaal te benutten.
  • Na het toevoegen van een product is het belangrijk om Woocommerce goed in te stellen zodat je webshop goed werkt.

Wij bouwen webshops in Woocommerce, ’s werelds meestgebruikte ecommerce platform, gebouwd voor WordPress. Deze pagina hoef je in principe niet te veranderen. Het is belangrijk dat je de ‘voorwaarden pagina’ goed instelt.

Heb je al een web site maar wil je graag een webshop toevoegen aan je bestaande website? Wij voegen een Woocommerce webwinkel voor je toevoegen en de bij behorende shop pagina’s (zoals de shop, product en afreken pagina’s ) voor je opmaken. Daardoor valt WordPress onder het meest gebruikte CMS . Je zou er misschien niet gelijk aan denken bij een online winkel maar ook hier moet je goed belasting instellingen doen.

Als je bepaalde add-ons nodig hebt, dan moet hier vaak wel voor betaald worden. Voor een relatief eenvoudige webshop is dit doorgaans echter niet nodig. Met een WordPress webwinkel kan je goed voor de dag komen. Hoewel WordPress bij de meesten van ons bekend staat als een gedegen systeem voor web sites WordPress, kan het ook uitstekend functioneren als webshop. En met hier en daar wat uitbreidingen heb je een webshop die zeker niet onder doet aan andere webshops.

Drie maanden geleden gestart met het gebruiken van de search engine optimization service van WebWings voor onze webshop Palletdeal.nl. WordPress is voor veel Nederlanders de software of choice als het gaat om het bouwen van hun website. De simpele manier van installeren, het kiezen van een thema en het uitbreiden met plugins maakt WordPress zo enorm populair. Je zou misschien geneigd zijn om eerst een thema te gaan zoeken die je mooi vindt. Toch raden we je aan eerst wat zaken te vullen in je webshop, zoals categorieën en productpagina’s.

Is Woocommerce Geschikt Voor Mijn Project?

In de meeste gevallen sta ik je binnen 24 uur te woord. In deze handleiding kies ik Mollie als payment-provider. Klik dus zoals te zien op de foto op instellen bij Mollie. Na de titel en omschrijving te hebben toegevoegd kan je foto’s en de categorie toevoegen. Dit is uiteraard wanneer je vele producten toevoegt essentieel zodat de bezoeker snel kan navigeren.

Als je bezig gaat met het ontwerp, is het natuurlijk belangrijk dat je een thema installeert. Het thema dat ik in de video installeer, is het OceanWP theme. Dat wil zeggen dat het geen grote impact heeft op de laadtijd van jouw WordPress webshop. Het makkelijkst is hiervoor een aparte pagina aanmaken en gebruik te maken van de voorbeeldteksten die hieronder staan vermeldt. Wanneer je online producten gaat verkopen met een webshop moet je aan wat regels voldoen. De Autoriteit Consument & Markt heeft daarvoor een goede checklist voor gemaakt. Je ziet als je de standaardwidgets van WordPress doorloopt, al meer dan 20 widgets staan die je kunt gebruiken.

WooCommerce is een van de meest populaire webshop modules binnen WordPress. Dit is niet voor niets, aangezien het CMS een echt succes blijkt te zijn. Het CMS geeft uw klanten de mogelijkheid in te loggen om zo hun bestellingen te bekijken. Ook is het voor uzelf mogelijk om statistieken bij te houden omtrent uw verkopen mits u hier behoefte aan heeft. Wilt u een snel en flexibel webshop CMS met alleen de functionaliteiten die u zelf in uw pakket wilt hebben? Dit systeem gebruik je om de inhoud van een website of webshop te beheren.

Wij hebben een ruime kennis & ervaringen om webshops beter te laten presteren en hogere omzetten te behalen. DCD kan u helpen om de gewenste resultaten voor uw webshop te gaan behalen. En jullie zeggen dat je met de juiste configuratie ook een miljoen producten stabiel en snel kan laten draaien in een WooCommerce shop. Heel goed bedrijf Justin is ook zeer vriendelijk en denkt altijd mee aan een passende oplossing. JKC Media heeft mijn evenement de Fame Game gesponsord met een huisstijl en een web site. De opdracht is niet alleen goed uitgevoerd, het was mij ook duidelijk dat het bedrijf achter mijn evenement staat en mijn visie delen.

Voor een compleet overzicht verwijs ik graag naar deze pagina. De betalingsproviders worden met een plugin gekoppeld aan je Woocommerce webshop.

Wilt U Ook Een WordPress Webshop Laten Maken?

Zo weet je zeker dat je bezoekers krijgt en verkoop je meer producten online. Een webshop om producten on-line te kunnen verkopen. WordPress is een CMS die voor toegevoegde waarden kan tellen aan een webshop zeker sinds de snelle groei door de combinatie van WordPress & Woocommerce. Deze web site gebruikt Google Analytics om geanonimiseerde information WordPress hosting te verzamelen zoals het aantal gebruikers van de web site, en de meest populaire pagina’s. U helpt ons de website te verbeteren door deze cookie in te schakelen. Hij verzorgt de techniek, waar Word-vindbaar voor de inhoud en het meten voor rekening neemt.

Als een klant zich aanmeld through het zakelijke registratie formulier wordt het automatisch een wholesale gebruiker met bijbehorende gebruikersnaam en wachtwoord. Must-have voor onze webshop, maar absoluut geen must-have voor iedere webshop. De plugin van Stephen Sherrard is een van de betere Wholesale plugins. Voor ons is de Pro versie een must-have, omdat we deze ook gebruiken voor onze zakelijke klanten registraties.

Mogelijkheden Woocommerce Webshop

Een btw nummer kun je later invoeren en is voor een stichting niet nodig. In de volgende stap moet je de belanghebbenden invullen. Je vult je webadres is en welke producten en diensten je aanbiedt. Ook vul je hier de contactgegevens voor je klanten in. Hierna kun je invullen welke betaalmethodes je wilt aanbieden, denk aan iDeal en PayPal. Je kunt ook creditcard selecteren maar deze betaalmethode is op aanvraag. Dit betekend dat Mollie eerst je gegevens checkt voordat je van deze betaalmogelijkheid gebruik kunt maken.

In stap 5 van deze tutorial gaan we enkele algemene instellingen van WordPress doornemen. Deze algemene instellingen zijn te vinden in het bekende linkermenu van WordPress .

De webshop cursus is als groepscursus of als privécursus te boeken. Naast de cursus WordPress Webshop kun je bij ons onder andere de cursus Zoekmachineoptimalisatie of de cursus WordPress Premium volgen. Wanneer je op de Design tab drukt, kun je hier ook de achtergrondkleuren, tekst en andere designelementen aanpassen. Zorg vervolgens dat je de valutaopties goed instelt, en klik dan op Wijzingen opslaan. Log zodra je WordPress geïnstalleerd hebt in op je WordPress dashboard. Een theme is wat het uiterlijk van je WordPress site WordPress bepaald.