Niet gecategoriseerd

WordPress Hosting

De further opties voor het installeren van o.a. de kleuren en lettertypes heb je tot je beschikking na de aanschaf van een plugin.

En elke ontwikkelaar magazine zelf bepalen welke mogelijkheden het thema heeft en hoe het thema in te stellen is. Elk WordPress hosting thema is dus anders en je kunt aan de buitenkant niet zien hoe het werkt en of het door jou makkelijk in te stellen is.

Tip: kies een WordPress template dat instelbaar is through de WordPress Customizer. Als je met de WordPress Customizer werkt, heb je aan de linkerkant van je scherm een smalle kolom met de instellingen en zie je rechts je web site. Als je hyperlinks een instelling wijzigt, zie rechts direct het resultaat. Mijn favoriete WordPress thema is GeneratePress. Het GeneratePress WordPress theme is gratis vanuit WordPress te installeren.

Teksten en afbeeldingen in een widgetgebied plaatsen De Customizer: de structure van het thema aanpassen Gratis e-mail workshop “Wat zet ik op mijn web site”

Een nieuwe pagina toevoegen aan het menu Homepage en berichtenpagina instellen De zijbalk en andere widget-gebieden indelen Widgets toevoegen, verwijderen en verplaatsen

Methodes WordPress Website Verhuizen Naar Andere Webhosting

Een WordPress template kiezen Een groot voordeel van WordPress is dat er veel templates (“thema’s”) beschikbaar zijn waarmee je de vormgeving van je web site bepaalt. Het wordpress webshop nadeel daarvan is dat het aanbod zo groot is, dat je mogelijk door de bomen het bos niet meer ziet. Nog een uitdaging: elke WordPress theme is gemaakt door een andere ontwikkelaar.

Stap 7: WordPress Plugins

Berichten en pagina’s maken met de Gutenberg Block Editor Aanvullende instructievideo’s WordPress over de Gutenberg Block Editor Het menu aanmaken en instellen

Om Een Website Te Bouwen Heb Je Drie Dingen Nodig