Niet gecategoriseerd

Woocommerce WordPress Webshop

We hebben maximaal 21 dagen nodig om jou webshop project online te hebben. In combinatie met andere plugins zijn er heel functionaliteiten mogelijk. Plan dan een vrijblijvend gesprek in, zodat wij het e.e.a. kunnen uitleggen. WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen wereldwijd, en al miljoenen keren gedownload door gebruikers over de hele wereld. Je website werkt excellent in alle browsers, en is goed te zien op bijvoorbeeld een pill of een telefoon. U heeft zelf in de hand naar welk land u uw producten wil verzenden. Wilt u dat uw producten de hele wereld over gaan, of alleen naar bepaalde landen?

Ook het Lookbook thema is heel geschikt voor een webshop. Op de home-pagina kun je heel veel beelden kwijt, ideaal om bijvoorbeeld je producten of portfolio uit te lichten! Overigens is het bij dit thema ook mogelijk om een weblog te starten, wat ik je sowieso kan aanraden. Het starten van een blog is namelijk heel goed voor de zichtbaarheid van je web site. In dit artikel vind je nog veel meer SEO ideas voor je weblog of bedrijf. Paytium bestelformulieren zijn een solide webshop alternatief om simpel en snel een of meerdere producten te verkopen.

De infrastructuur van onze WooCommerce webhosting is ingericht om plotselinge pieken in het verkeer op je webshop aan te kunnen. Beaver builder in combinatie met WooCommerce en WordPress heeft standaard vele tools om het webdesign nèt dat further te geven waar je naar verlangt. Creëer op een makkelijke manier zelf een slideshow, button, tabellen enz.. Met een goed ingericht Google Analytics account kun je waardevolle en relevante informatie achterhalen dat op veel manieren waarde kan toevoegen. Met een foreign money converter kunnen zij aangeven met welke valuta zij willen betalen en welke valuta moet worden weergegeven bij de producten. Op die manier is voor de bezoeker direct duidelijk hoeveel hij of zij moet betalen in de eigen munt en dat stimuleert verkopen.

Een groot voordeel van samenwerken met Klik & Steen is het feit dat wij ervaren Online Marketingspecialisten zijn. Elke website WordPress of webshop die door ons ontwikkeld wordt, is daarom ontworpen met met een on-line marketingvisie.

WordPress Webshop Optimalisatie: High 5 Plug

Want hoe zorg je ervoor dat klanten hem vinden, bestellen en terugkomen? wordpress webshop Heb je bijvoorbeeld meerdere afmetingen of kleuren van je product?

Wanneer dat een te technisch verhaal voor je wordt, kun je deze zaken natuurlijk aan Top-webdesign.nl uitbesteden. Wij bieden verschillende onderhoudsabonnementen aan.

WordPress installeren en wat basisinstellingen goedzetten. Verder denk ik dat je wel een paar dagen zoet bent met het opzetten, indelen, vullen en goedzetten van de webshop. Bestanden on-line opslaan & automatisch back-uppen naar de Europese cloud. Dedicated Server Linux Eigen hardware met root-rechten – voor veeleisende hosting. Dedicated Server Windows Merk-hardware met Administrator-toegang.

Wellicht wat afgezaagd, maar Google Analytics is echt belangrijk. WooCommerce heeft ook foundation WordPress hosting statistieken en een rapportagefunctie, maar biedt erg beperkte inzichten.

Het previous perfect bij een beginnende ondernemer die nog een emblem, huisstijl en website/webshop nodig heeft. Je kan gewoon een menu-item toevoegen met “store”, of met shortcodes producten/categorieën tonen..

  • Nu heeft jamin dit ook al online staan in een iets andere vorm, maar is er een plugin die dit aanbied.
  • We komen graag bij je langs voor een kopje koffie en een goed, vrijblijvend gesprek.
  • Heb je bijvoorbeeld meerdere shirts met een dierenprint?
  • Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos omdat er voortdurende nieuwe plugins gemaakt worden die je vaak free of charge kunt toevoegen.
  • Nu staan er 4 artikelen naast elkaar, niet duidelijk en staat er 1 artikel zielig onderaan.
  • Prima group mensen dat mijn goedwerkende vernieuwde website binnen korte tijd heeft gerealiseerd.

Een gemiddelde klant gaat namelijk niet je hele web site doorzoeken wat je allemaal hebt. Naast must-have plugins en analyse plugins gebruiken we ook advertising plugins. Deze plugins dragen bij aan onze marketing activiteiten op onze webshop. De WooCommerce Admin plugin gebruiken we voor de “simpele” analyse van onze webshop. Voornamelijk om onze inventory bij te houden en kleine fouten te ontdekken in bijvoorbeeld EAN codes. Met de free of charge Formidable Forms plugin kun je eenvoudige contactformulieren aanmaken voor je webshop.

Nadat het ontwerp is goedgekeurd, starten we met het het grafisch vormgeven van je webshop. Je wilt immers zien hoe alles eruit komt te zien toch? WordPress is een veelgebruikt en gebruiksvriendelijk content administration systeem voor blogs, websites en webshops.