Niet gecategoriseerd

Woocommerce Webshop Maken, Wat Heb Je Nodig? Lamper Design

MarcelMedia helpt je graag bij het instellen van jouw webshop en de bijbehorende opties van de Woocommerce. Wij zullen je altijd laten weten wat we aanraden en aan welke kosten je daarvoor moet denken. Ook al kosten de additional functies van de plug-in extra geld, het is nog altijd een stuk goedkoper dan het ontwikkelen van een full webshop zonder WordPress. Nummer twee op de lijst van de 10 belangrijke plugins voor jouw WordPress webshop, staat Mollie. Mollie is een plugin waarmee je verschillende betaalmogelijkheden kan toevoegen aan jouw webshop. Voor het gebruik van de plugin is een free of charge account bij Mollie vereist. Binnen je account vind je een API-sleutel waarmee je de plugin aan je account kan koppelen.

  • Kies dan voor de optie Activeren om de plugin te kunnen gebruiken.
  • Hosting heb je nodig om jouw WordPress webshop bereikbaar te maken voor bezoekers.
  • Daarna starten we met het kiezen van een hostingpakketen hetvastleggen van een domeinnaam.
  • Bij Vimonto gebruiken wij standaard onze betaalpartner Mollie.
  • Van de miljoen meest bezochte web sites wereldwijd draait zo’n beetje de helft op WordPress.

Als laatste probeer ik in een notendop de belangrijkste categoriën van plugins kort toe te lichten. De installatie van de plugin kan je waarschijnlijk zelf als je bij stap 10 bent aangekomen. Het account van de voorbeeldwebsite van WordPress wordt soms gedeeld met klanten en cursisten, schrik soms niet van de “testproducten” die erop staan.

Meer Informatie?

Het aanbieden van bepaalde betalingsmogelijkheden werkt mee aan je betrouwbaarheid, helemaal in combinatie met een SSL-certificaat. Het kiezen van een goede hostingpartij erg belangrijk bij een webshop naast het gekozen content management systeem. Niet alleen voor de werking van je webshop, maar goede hosting WordPress hosting draagt ook bij aan de vindbaarheid van een website of webshop. Vergroten van successen wordt makkelijker met de juiste partner.

Als u zelf een WordPress webshop wilt maken, dan bent u met alle plug-ins, internet hosting en andere kostenposten zo’n € 300,- kwijt. Laat u een WordPress webshop maken door Online Kompas, dan heeft u al een webshop met WooCommerce vanaf € 1199,-.

U kunt er ook voor kiezen om de ontwerpfase over te slaan. Met de WooCommerce plugin weet je zeker dat jouw webshop uniek is. Met de duizenden extra plugins kan jouw webshop zo worden ingericht dat deze aan al jouw eisen en wensen voldoet. WooCommerce wordt momenteel gebruikt op ongeveer 30% van alle webshops. Hierdoor weet je zeker dat er altijd nieuwe updates en versies uit blijven komen. Met de Enhanced Ecommerce Google Analtyics Plugin for WooCommerce kun je jouw WordPress koppelen aan Google Analytics. Met deze plugin zorg je er ook meteen voor dat je de e-commerce statistieken kan bijhouden.

Er zijn voor Woocommerce verschillende plugins die je kunnen helpen met de belasting. Hierin stel je per land in wat het BTW-tarief is en vervolgens wordt dit automatisch toegepast op de hele winkelwagen en de verzendkosten indien gewenst. Yoast is de bekendste plug-in voor WordPress als het om search engine WordPress optimization gaat.

Bovendien is het bij dit thema ook mogelijk om een portfolio pagina aan te maken. Natuurlijk kun je dit bij ieder ander thema ook doen, maar bij dit thema is er ook echt speciaal een template voor ontworpen.

Per productpagina willen we some further tabbladen toevoegen. Zo willen we op alle thee pagina’s een additional tabblad voor onze associate van het Ethical Tea Partnership. Loco Translate pluginMet deze plugin kun je heel eenvoudig alle vertalingen inzien van de plugin. Je kunt dan een Engelse term opzoeken en deze vertalen naar het Nederlands. De Google Merchant Center is het advertentie platform van Google voor alle buying advertenties.

Dit komt onder de productfoto’s te staan en is dus niet het eerst wat een klant zal zien. Het tabblad “Belastingen” is ook erg belangrijk. Hier kun je namelijk kiezen of je prijzen inclusief of exclusief belastingen, oftewel btw, zijn. Bij onze eigen webshop hebben we er voor gekozen om de prijzen exclusief btw te tonen. Verkoop je producten aan consumenten dan is het beter om prijzen inclusief btw te vermelden. [newline]Ga naar “Standaardtarieven” om hier het btw tarief in te voeren.

Helaas tijdsintensief, maar wel overzichtelijker wanneer je niet extreem veel ervaring hebt met WooCommerce. Daarnaast is het ook mogelijk om te zien hoelang de klant al op onze webshop is. Dit zorgt voor een heel duidelijk overzicht van de klanten reis op onze webshop. Tool voor een Chat op je webshop – ZendeskOm te chatten met onze klanten op de webshop Emmathee.nl. Met deze chat kan de klant direct contact met ons opnemen. Voorbeeld van hoe een verlanglijst op onze webshop eruit zietDeze verlanglijsten kunnen in het overzicht van de klant worden opgevraagd.

Voor WordPress is er veel mogelijk door middel van plug-ins als WooCommerce. Magento is een nieuwer open supply systeem dan WordPress en is gecreëerd voor gebruik in eCommerce. 7 jaar na de lancering van de eerste Magento in 2008, kwam ook de tweede versie, Magento 2. Wel is de interface in Magento 2 gemakkelijker en lopen de veiligheidsupdates in Magento 1 binnenkort af.

Zij zijn gespecialiseerd in WordPress en werken met de nieuwste tools en systemen, zodat de webshop beschikt over alle moderne functionaliteiten. Van afbeeldingen tot het lettertype en van video’s tot call-to-action buttons, alles wordt technisch klaargezet. Uiteraard koppelen we ook andere systemen aan je webshop.