Niet gecategoriseerd

Woocommerce Webshop Laten Maken

Welk bedrijf is er niet groot mee geworden.. De meeste bedrijven maken gebruik van spaarpunten. WordPress hosting Je wilt namelijk dat klanten het leuk gaan vinden om bij jou te shoppen op je webshop.

Je kunt het eigenlijk zo gek niet verzinnen of je kunt het met de plugin maken. De WooCommerce Product Add-Ons is een plugin die we gebruiken bij onze theeplanken. Met de Product Add-Ons kun je additional opties toevoegen aan je product. WooCommerce Product Add-ons PluginWe willen namelijk dat een klant zelf een persoonlijke tekst kan invullen bij de theeplank.

Alles Staat Met Een Goed Fundament

Bij WP Overnight hebben we alle PDF plugins aangekocht. We willen dat deze plugins altijd up-to-date zijn. Daarom hebben we een koppeling met de plugin bouwer by way wordpress website of de WP Overnight Sidekick. Zodra er een replace beschikbaar is kunnen we deze direct doorvoeren.

Natuurlijk maken we wel eerst altijd een backup wanneer we een plugin updaten. Door de plugin van BlogVault kunnen we dit extreem snel doorvoeren. Met de WooCommerce Composite Products plugin maken we onze theeplank producten. We laten de klanten dan zelf een theeplank samenstellen. Je kunt met de composite merchandise WordPress plugin hele mooie producten maken.

Met Emma Thee zijn we vanaf het begin gestart met het doorvoeren van spaarpunten. Met deze punten kan de klant de volgende keer een korting krijgen op zijn of haar bestelling. Het is een betaalde plugin de je eenvoudige kunt instellen.

Aan de voorkant van je webshop wordt de vertaling dan direct doorgevoerd. Printscreen van de WP Overnight web site, deze gebruiken we voor de facturen op Emmathee.nlDe WP Overnight Sidekick plugin is de plugin van Ewout Fernhout. Het is de koppeling met ons account bij WP Overnight.

  • Ik zit namelijk met hetzelfde probleem.
  • Eindelijk een duidelijk verhaal.
  • Alvast bedankt voor je tijd en moeite, groet Jorrit
  • Nu zit ik nog wel met een vraagje;
  • Ik zag je opmerking over het BTW en vroeg me af of je dit al opgelost hebt.

Je kunt bijvoorbeeld instellen dat de further graveerkosten van de persoonlijke tekst eenmalig € 5,- zijn. Of wanneer je bijvoorbeeld een cadeauverpakking wilt toevoegen betaal je ook € 2,50 further.

De tekst moet dan ergens worden opgeslagen. Met deze plugin is dat heel gemakkelijk door te voeren. Daarnaast kun je ook een further kost toevoegen aan de plugin.