Niet gecategoriseerd

Woocommerce Vs Magento

Er zijn diverse factoren die de snelheid en prestaties van een webshop bepalen. Een belangrijke graadmeter van webshop en websites is de snelheid. Is je web site langzaam dan bestaat de kans dat de bezoeker de web site weer verlaat en daarmee loop je dus omzet mis. Veiligheid en gegevensbescherming staan hoog op de agenda de laatste tijd.

Wij bouwen doeltreffende websites, zorgen dat ze vindbaar zijn in Google en verzorgen de internet hosting en het onderhoud. Wil je dus geen gebruik maken van Stripe, Klarna of PayPal?

Hier vind je verschillende versies met hun eigen HTML-code. Bekijk realtime monitor & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen.

Daarna ga ik drie eigen voorbeeld blogartikelen publiceren. De footer en de sidebar kan je aanpassen bij ‘Widgets’. En die kan je vinden onder het kopje ‘Weergave’. Klik onderaan bij ‘menu instellingen’ op ‘Hoofdmenu’ (of iets in de trant van ‘Primary Navigation). Zo kan je ‘Your Name’ veranderen in ‘Jouw naam’ of gewoon ‘naam’. Bij de contactpagina zal ik in de Page Builder een Google Maps feature wordpress webshop. Die kon ik met wat moeite werkend krijgen, maar ik heb gekozen om het component te verwijderen .

Woocommerce Voorbereiding

Na de eerste keer publiceren veranderd de tekst “Publiceren” in “Bijwerken”. Je kan op dezelfde manier het product ook van producttags voorzien. Je kan ervoor kiezen om deze kenmerken voor de bezoeker te verbergen door simpelweg het selectieveld ‘Toon op de product pagina’ uit te vinken. Artikelnummer – Voorraadbeheer naam gebruikt om producten te traceren. Deze moet uniek zijn en bovendien niet overeenkomen met bericht ID’s. Hier kan je eenvoudig eigenschappen toevoegen om een goed overzicht te houden van alle eigenschappen die je gebruikt. Natuurlijk kan je simpelweg sub-categorieën voor de verschillende consoles, genres, and so on.

Met een goed ingericht Google Analytics account kun je waardevolle en relevante informatie achterhalen dat op veel manieren waarde kan toevoegen. Plugins wordt dit proces erg makkelijk en geautomatiseerd. WooCommerce ‘winkelpagina’ is met een gekozen thema beperkt in de lay-out. De transactiekosten voor een betaling by way of Stripe liggen wel wat hoger dan bij Mollie. Je betaalt hier namelijk 0,45 euro per transactie.

Een bestelling uit de Woocommerce webwinkel wordt doorgezet naar een Exact Online factuur, bestelling of verkoopboeking. De gewenste optie kun je instellen via tab Configuratie van het dashboard. Er is zelfs de mogelijkheid om directe verkoopfacturen aan te laten maken in Exact Online. Deze optie kun je niet instellen through WordPress hosting het dashboard – dat zorgt voor teveel verwarring – maar je kunt hem wel bij ons aanvragen. Daarnaast is de software program van zichzelf al gebruiksvriendelijk. En omdat de ecommerce-plugin gratis is, zorgt dit ervoor dat je kosteloos de mogelijkheden van een webwinkel kunt verkennen.

Ga naar onze WordPress hosting pagina voor alle pakketten. En we hebben ook een WordPress web site maken stappenplan voor als je een reguliere website website maken wilt maken. Wij zorgen dat jouw klant geen strobreed in de weg wordt gelegd om on-line te bestellen.

Gebruik Alle Verzendopties

Daarnaast heeft de betaalde versie van Relevanssi meer opties om de resultaten te optimaliseren. Zoals eerder genoemd is de opname van de omzet in Google Analytics nodig voor een sluitende rapportage. Deze WooCommerce plugin maakt het mogelijk om zonder aanpassingen in je WordPress thema alle conversies te meten.

  • Hiermee houd je de voorraden netjes bij en kan je instellen dat uitverkochte producten niet meer verkocht kunnen worden.
  • Meer over betaalmogelijkheden koppelen aan WooCommerce lees je later in deze WooCommerce handleiding.
  • Een webshop kan niet goed draaien op de meeste kleine pakketten.
  • Het is een zeer uitgebreid systeem waardoor je veel verschillende kanten op kunt.

Weet je al welke kies die dan, anders klik je op “Doorgaan met mijn ingeschakelde thema”. Samen met fee service supplier Mollie ontwikkelt Van Ons sinds 2016 de module waarmee vanuit WooCommerce abonnementen via automatische incasso’s mogelijk zijn. Feit blijft dat je op beide platforms goede webshops kunt bouwen. De SaaS webshops kun je niet uitbreiden door te programmeren maar door te werken met een theme en apps voor uitbreidingen zoals koppelingen.

Als vervolgens alles klaar is en naar wens, kopieer je met één druk op de knop al je wijzigingen naar je live webshop. De Toolkit weet exact welke wijzigingen jij hebt aangebracht aan je webshop, vergelijkt alle data en past de wijzingingen automatisch toe. Onze WooCommerce pakketten zijn ingericht met de meest uitgebreide functionaliteit om de uptime en snelheid van je webshop blijvend te garanderen. U kunt nu instellen of bepaalde velden verplicht of optioneel zijn, afhankelijk van de gegevens die u wilt verzamelen. U kunt er ook voor kiezen om de verplichte velden met een asterisk te markeren, wat de standaard is.