Niet gecategoriseerd

Woocommerce, Van Simpele Plug

Jevelin is een van de beste woocommerce themes. Deze template is slim en bekwaam, dynamisch en vindingrijk maar vooral gemakkelijk te gebruiken. Het is een zeer handig WooCommerce-thema. Jevelin is je een goede bondgenoot in het ontwikkelen van prachtige, mooie websites wordpress webshop. Het doet zeker geen afbreuk aan functionaliteit voor schoonheid.

Het bevat functies zoals prijzentabellen, meerdere kopstijlen, contactformulier, fotogalerijen en meer. Neto is een WP woocommerce theme combinatie om snel de beste webshop te maken. Het heeft een nette homepage indeling op basis WordPress hosting van storefront met een product-schuifbalk bovenaan. Het bevat verschillende shortcodes en aangepaste widgets en biedt meerdere manieren om verschillende lay-outs voor uw winkel te maken.

Ultra is een WP thema voor alle doeleinden met superflexibele opties en prachtige ontwerpen. Het bevat verschillende klant en klare website varianten. Deze kunnen worden geïnstalleerd met één klik inclusief een webshop module. U hoeft alleen de demo inhoud te vervangen door uw eigen content material WordPress. Deze theme variant heeft ook een paginabuilder waarin u kunt slepen om eenvoudig uw eigen lay-outs te maken.

Eigenschap Toevoegen Aan Product

Het bevat ook een aparte blogpagina met 5 verschillende lay-outkeuzes. U kunt dit thema ook gebruiken als one product shop. U kunt een winkelheader toevoegen om een verkoopactie of een nieuw product aan te kondigen. Ook kunt u het gedeelte met aanbevolen categorieën gebruiken om uw populairste productcategorieën te markeren. Ontworpen om uit de doos te werken, vereist minimale aanpassingen!

Ondersteuning Voor WordPress Webshop

Het heeft ondersteuning voor aangepaste emblem-uploads, onbeperkte kleuren, aangepaste widgets voor sociale media en meer. Alle thema-opties zijn netjes georganiseerd onder reside customizer. Latest is een uitstekend WordPress thema voor web site. Het heeft een prachtige homepage indeling met uw producten vooraan en in het midden.