Niet gecategoriseerd

Woocommerce Plugin Installatie

Werk je met een andere versie of lukt het koppelen niet? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Wuunder kent een take a look at en productie omgeving zodat je de werking van je shop goed kunt testen voordat je stay gaat.

Meer Over De Woocommerce Plugin Van Digiwallet

2: Vervolgens klik je rechtsboven in het scherm op “Wuunder”. Als je niet van plan bent om te gaan testen, kies dan “Nee” bij het veld “Testmode”. Lees hier meer over de take a look wordpress webshop at / productie omgeving en het aanvragen van de API keys.

En by way of de Wuunder-chat blijf je involved. De WooCommerce verzendmodule is geschikt voor tot en met versie 5.4.2 van WooCommerce.

Maak een back-up van je webshop en obtain de WooCommerce plug-in by way of WordPress plugins. Zie je verbetermogelijkheden dan kan je ons die laten weten through woocommerce GitHub.

four: Vervolgens scroll je naar onder en vul je aan de linkerkant de gegevens van je bedrijf in. Geef de bedrijfsnaam en het adres op waar de zendingen moeten worden opgehaald door de vervoerder. De gegevens die je hier WordPress hosting invult worden zichtbaar op het verzendlabel. Hierdoor weet de chauffeur van de vervoerder waar de zendingen moeten worden opgehaald en afgeleverd . Het e-mailadres dat je hier gebruikt ontvangt ook alle labels die je maakt.

Impressie Woocommerce Billink Plugin

  • Een WooCommerce productpagina bestaat uit een vast aantal elementen.
  • Je hebt je webshop een paar maanden on-line staan maar de verkopen vallen tegen.
  • In onze WooCommerce kennisbank publiceren we korte artikelen waarmee je verschillende onderdelen van je webshop kunt aanpassen.
  • Per thema is het afhankelijk wat wel of niet op de productpagina wordt getoond.

Offerte Of Product Calculator

Lees dan through deze link meer over onze webshop module of bekijk de Frequently requested questions over WooCommerce. Wij maken het versturen van alle pakketten, pallets en documenten makkelijk, persoonlijk en efficiënt. Je zending boek je als ondernemer vanaf je mobiel, pill of laptop. Wij selecteren de beste prijs en halen het pakket op, waar je wil. Samen met de ontvanger volg je de zending.