Niet gecategoriseerd

Woocommerce Integratie

Membership Of Online Training

Hoe waardeer ik mijn wallet op? Wat zijn de bankoverschrijving overboeking gegevens? Wat zijn de verantwoordelijkheden van de supportafdeling?

Van welk IP adres kan ik gebruiken als FTP host? Hoe verwijder ik een bestand uit mijn hosting pakket?

Hoe kan ik de browser cache en DNS cache legen? Hoe start ik met mijn domeinnaam en hostingpakket? Hoe verbeter ik mijn web optimization en kom ik mogelijk hoger in Google? Hoe kan ik een domeinnaam of webhosting verlengen?

Waarom Ik Niet Kies Voor Woocommerce Als Webwinkel

Waar vind ik mijn web site statistieken? WordPress hosting Hoe koppel ik een extern domein aan mijn pakket?

Mijn Websitemaker en Let’s Encrypt werken niet WordPress Hoe pas ik mijn persoonlijke gegevens aan?

  • Dan kunnen we nu beginnen met de webshop zelf maken.
  • Ik zal alvast een korte omschrijving geven:
  • In de plugin moet je de reside API invullen die je in je account kunt vinden, nadat je betaalmethoden en gegevens door Mollie zijn goedgekeurd.

Waarom vragen wij transactiekosten? Het stappenplan bij een afsluiting WordPress website of blokkade van jouw dienst PhpMyAdmin voor MySQL databases

Hoe kan ik een domeinnaam opzeggen? Hoe schakel ik wildcard DNS in voor mijn domeinnaam?

Subdomein als volwaardig domein toevoegen Welke domeinnamen zijn in het beheer van ICANN? Hoe selecteer ik de gewenste nameservers of domeinhouder gegevens bij het bestellen? Welke bijzonderheden moet ik op letten bij domeinnamen ? Wat betekent een Transfer Lock op mijn domein?

Kan ik mijn internet hosting pakket ook downgraden? Hoe verhuis ik mijn web site naar Vimexx toe? Hoe download ik mijn bestelling of factuur als PDF?