Niet gecategoriseerd

Webshop Met WordPress? Dit Zijn 10 Onmisbare Plugins

Er worden eenmalig verzendkosten in rekening gebracht, terwijl bij een bestelling van meerdere producten de verzendkosten een stuk hoger kunnen uitvallen. Als je producten wilt verzenden zul je minimaal de verzendmethode Vast tarief moeten activeren en hier een bedrag aan koppelen. Gratis verzending en Afhalen hoef je alleen te activeren als je de klanten deze opties wilt aanbieden. In het bovenstaande voorbeeld heb ik het vaste tarief ‘PostNL’ genoemd, omdat ik in dit voorbeeld gebruik maak van hun diensten. Je hoeft het vaste tarief echter geen andere naam te geven. Ik heb dit enkel gedaan zodat een klant bij het afrekenen ziet dat het pakket met PostNL wordt verzonden. Vanaf WooCommerce versie 2.6 is er een nieuw scherm met verzend zones bijgekomen.

Wil je zelf graag alles updaten, dan magazine dat natuurlijk ook. WooCommerce maakt het mogelijk om een eenvoudige WordPress web site om te vormen tot professionele webshop. Een WordPress webshop met WooCommerce is flexibel, schaalbaar en makkelijk bij te houden. U krijgt bij een WooCommerce webshop altijd een coaching zodat u precise weet hoe u de producten toevoegt en bestellingen afhandelt.

Scrol dan door naar stap 2 van onze WordPress handleiding. In deze handleiding kun je ook meer lezen over de beste instellingen voor je WordPress web site. WordPress hosting Ik ben zeer tevreden over het kennismakingsgesprek dat ik heb gehad met Wouter van Monkey Vision. Hij heeft kennis van zaken en een groot inlevingsvermogen.

Als ik product toe voeg word mijn product foto helemaal uitklaar getrokken, dus wazig, als ik erop klik heeft hij de juiste px.. Is er inmiddels al meer bekend over de extensie waarmee transactiekosten in rekening gebracht kunnen worden? Over Provider Sisow kom ik ook veel goede recensies tegen, deze is per betaling ook behoorlijk gunstiger geprijsd. Ben zelf Verkoper en Marketeer in de BeautyBranche en nu kan ik door jouw uitleg snel testjes draaien of iets werkt of niet. Dit is het punt om één testproductje aan te maken in WooCommerce.

Woocommerce Template Kiezen

Een product dat niet fysiek wordt verstuurd, markeer je als downloadproduct (vinkje zetten bij ‘Virtueel’ of ‘Downloadbaar’). In het menu aan de linkerkant kun je vervolgens onder ‘Weergave’ het navigatiemenu van je webshoppagina uitbreiden, aanpassen en beheren. Daarvoor moet je in ‘Menu’s’ de gewenste naam van het nieuwe menu invoeren (het eerste wordt het ‘Hoofdmenu’ genoemd). Van hoofdpagina’s kun je met drag & drop eenvoudig subpagina’s maken. In de zijbalk zie je tevens het tabblad ‘Pagina’s’ waar je additional pagina’s voor je WordPress-webshop kunt maken.

Onze webshop specialisten gaan graag met je in gesprek om aan de hand van jouw situatie de eventuele kosten voor het maken webshop te bepalen. De productafbeelding is de eerste afbeelding die men te zien krijgt op de productpagina. Zorg er voor dat dit dus een super duidelijke foto is. Zorg er voor dat je de alt tekst van je afbeeldingen invult i.v.m. web optimization. Het is belangrijk dat hier ook je keywoorden in gebruikt worden. De volgende stap is om een korte productomschrijving in te vullen. Hier kun je ook wat meer vertellen over bijvoorbeeld de technische aspecten .

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een demo. We laten je graag meer zien over het systeem en de mogelijkheden voor jouw store woocommerce.

Als je internet de plugin hebt geinstralelerd, dan kan je kiezen voor het eerste contactformulier. Wil je de contactformulier op een plek plaatsen, dan kan je later de shortcode plakken op de pagina waar je het contactformulier wil hebben. Bij Theme Options zag ik niet zo snel een pagina waar je de kleur van de header kon instellen, daarom bezocht ik de pagina zelf. Blijkbaar heeft dit thema een ‘Meta Options’ blok onder elke pagina.

Geef je bij een product een zoekterm op waarop je wilt scoren? Dan laat de plug-in zien of de term wordpress website op de juiste plekken in de tekst voorkomt.

Re: Webshop Integreren In Bestaande WordPress Web Site

U zult beschikken over een webshop met responsive design voor desktops, smartphones en tablets en met een fraai eigen design en talrijke mogelijkheden. Je kunt makkelijk content material ontwikkelen en zoekmachine optimalisatie toepassen op je WordPress webshop met behulp van verschillende plugins. Met een webwinkel ben je niet gebonden aan een bepaalde regio zoals bij een fysieke winkel.

  • Zo krijg je namelijk meer bezoekers op je website (dankzij “long tail keywords”).
  • Verder kun je ook afbeeldingen en andere media toevoegen aan de pagina.
  • Je kan dus beter een WordPress webshop laten maken als je meer verwacht dan de standaard functionaliteiten.
  • Dit verandert niet bij het feit of het een leadgeneratie web site of een webshop en ook niet of je ervoor kiest om het uit te besteden of zelf te maken.
  • Als take a look at heb ik ook een tweede bericht aangemaakt, dit kan jezelf ook doen.

Er is niet veel te doen op dit eerste venster van de configuratie, anders dan op volgende te klikken. Daarbij zijn de verzendmogelijkheden zeer uitgebreid te configureren. Je kan wereldwijd verzenden, maar ook prima enkel in bepaalde landen. Verder is het ook capabel om te gaan met dropshipping, waarmee Woocommerce bij uitstek ideaal is voor webshops die op verschillende fronten willen opereren . WooCommerce is ingericht om zowel fysieke als digitale producten te verkopen. Zeker als je webshopeigenaar is het cruciaal dat je weet wat er gebeurt in jouw webshop.