Niet gecategoriseerd

Wat Is De Prijs Van Een Magento

Kan uitgebreid worden met extensies voor bijvoorbeeld optimalisatie, productbeheer en automatisering van uw webshop * Kan uitgebreid worden met koppelingen, zoals een koppeling tussen kassasystemen,boekhoudpakketten, transportbedrijven, fulfillment magento webshop partijen, etcetera. *Extensies en koppelingen kunnen wij op maat voor je maken. Als wij de opdracht hebben ontvangen, werken wij samen met jou in 7 fases naar het gewenste resultaat.

Hieronder vind je onze werkwijze in 7 verschillende fases. We beginnen met een kennismakingsgesprek. Hier gaan we bepalen wat je wensen zijn onder het genot van een bakje koffie.

En leren we graag jou en jouw bedrijf kennen. Tijdens het vooronderzoek gaan wij samen met jou dieper in op de werkprocessen binnen jouw organisatie. Zo kunnen wij een webshop op maat maken die bij jouw organisatie past. Uit het vooronderzoek komt een concrete vraagstelling naar voren. Bij het projectplan doen wij op basis van deze vraagstelling een voorstel van een oplossing.

​Akkoord en begin werkzaamheden Na jouw akkoord beginnen de daadwerkelijke werkzaamheden. Wij leveren de werkzaamheden in fases op. Na ieder van deze fases worden magento hosting de gedane werkzaamheden met je besproken en bespreken we de werkzaamheden voor de volgende fase. Zo werken wij nauw met jou samen en verwerken wij je wensen.

Op basis van je wensen en voorkeuren en de behoeften van je doelgroep ontwerpen wij jouw webshop. Wij zorgen hierbij dat jouw potentiële doelgroep je goed weet te vinden in Google en dat zij eenvoudig kunnen navigeren door de webshop. Wij zorgen dat je doelgroep niet alleen kijkt, maar ook koopt.

Bij X-Interactive vinden wij het belangrijk dat we samen met jou werken als een staff en er nauw contact is. Dit betekent dat wij na elke fase samenkomen om het proces te evalueren. Daarnaast brengen wij de te verichten werkzaamheden in kaart.

Magento Projecten

Dit doen wij het liefst met een aantal testklanten. Tijdens de acceptatiefase magento wordt jouw webshop samen met jou klaargestoomd voor ingebruikname.

Dit doen wij door een hoogwaardige en professionele webshop te maken die aansluit op de verwachtingen van de potentiële klant. Krijgt een ontwerp die aansluit op jouw identiteit en huisstijl Krijgt een optimale vindbaarheid in Google Wordt geoptimaliseerd voor alle apparaten