Niet gecategoriseerd

Top 10 WordPress Seo Tips

Dit duurt maximaal slechts enkele minuten. Je zal daarna op de pagina zien dat het certificaat actief staat. Het is nu mooi dat we een SSL-certificaat hebben, maar onze web site doet hier nog niks mee. We moeten nog twee dingen doen. Om te forceren dat alle verbindingen by way of HTTPS verlopen kunnen we nog iets in SiteGround instellen.

Het is overigens ondertussen zelfs een rankingsfactor geworden in Google. Het loont dus van alle kanten om alles by way of een veilige verbinding te laten verlopen. Waar het bij sommige suppliers geld kost om een SSL-certificaat aan te schaffen, is dit bij SiteGround volledig free of charge. SSL-certificaat installeren op een domeinnaam Om HTTPS in te stellen op je nieuwe WordPress web site, zal je eerst een SSL-certificaat moeten activeren.

Bij “Select SSL” krijg je vervolgens de opties Let’s Encrypt, Let’s Encrypt Wildcard of Premium Wildcard. Je kunt hier voor Let’s Encrypt kiezen. Mocht je subdomeinen willen gebruiken, website maken dan is de Let’s Encrypt Wildcard ook een goede optie. De wildcard variant activeert SSL namelijk ook direct op subdomeinen. De Premium Wildcard is een betaalde versie.

Aan De Slag Met WordPress

  • Een voorbeeld van een professioneel design .
  • Hoeveel kost het bouwen van je eigen WordPress web site?
  • Ligt aan de website die je wilt maken.
  • Je kunt hier tientallen minuten mee bezig zijn, maar ook tientallen uren.
  • Vervolgens is het tijd om een thema te zoeken, kiezen, kopen, installeren en goedzetten.
  • Als je alles in één keer goed wilt regelen, dan zal het ongeveer 15 euro per maand kosten en eenmalig 50 euro.

​is WordPress Het Juiste Platform Voor Jouw Nieuwe Startup Website?

Via SiteGround gaat dit gelukkig heel eenvoudig. Je zal nu op een overzichtspagina terecht komen. In het menu links kun je naar het kopje Security en dan het menu-merchandise SSL Manager. Op de pagina SSL Manager kun je een gratis wordpress webshop SSL-certificaat installeren voor je domeinnaam. Selecteer als eerste bij “Select area” je domeinnaam.

Bij dit certificaat krijg je een verzekerde garantie van $10,000. In veel gevallen is dit echter niet nodig. Ik zou dus voor de free of charge variant gaan. Wanneer je jouw SSL type WordPress hosting hebt gekozen, kun je op GET klikken om het SSL-certificaat te laten installeren. Het is nu een kwestie van even wachten tot de installatie voltooid is.