Niet gecategoriseerd

Stappenplan WordPress Website Maken

Stap three: Een Design (thema) Kiezen

Je zal dan aan de rechterkant de mogelijkheid krijgen om uit alle widgets te kiezen. Zodra je een widget aanklikt zal de widget toegevoegd worden.

Om een widget toe te voegen of aan te passen kun je op één van de blokken klikken. Om een widget aan te passen kun je op de desbetreffende widget klikken. Wil je een further widget toevoegen, klik dan op Widget toevoegen.

Op deze manier kun je eenvoudig additional widgets aanmaken. Wil je een widget verwijderen? Klik op de desbetreffende widget om de widget open te klappen en te bewerken. Vervolgens hoef je alleen nog maar op de knop Verwijderen te klikken om van de widget af te zijn. Contactformulier toevoegen aan je website WordPress

Dit zijn four verschillende widget-gebieden, zoals je ook bij de Widgets ziet staan. Het gaat op volgorde van hyperlinks naar rechts. Footer widget blok 1 is de meest linkse rij en blok four website bouwen is de meest rechtse rij.

  • Bij Berichten kun je blogberichten maken (met een WYSIWYG-editor
  • Laten we de belangrijkste elementen even kort bespreken.
  • Via deze menu-tems kun je jouw website uitbreiden en onderhouden.
  • Aan de linkerkant zie je het WordPress menu.
  • Wanneer je een WordPress website gaat bouwen dan krijg je veel te maken met twee andere menu-items, namelijk thema’s en plugins.

De footer kun je meestal vullen met widgets. Bij het Astra thema is dit ook het geval. Je kunt op een pagina met Widgets komen door naar “Weergave -> Widgets” te gaan of naar “Customizer -> Widgets”. Aangezien de customizer de wijzigingen live WordPress hosting laat zien, kies ik altijd om het aan te passen by way of de customizer. We hebben in dit thema four rijen in de footer.