Niet gecategoriseerd

Plissegordijnen? Plissés Op Maat ® Plissegordijnenexpert Nl

Deze zijn zowel van de onderzijde als de bovenzijder te openen. Zo kun je heel gemakkelijk spelen met de lichtinval. Verwelkom het daglicht ideaal met semi transparante plissé gordijnen van raamvisie. Creëer een frisse, rustige en levende sfeer en verander mee met het moment van de dag. Het ruime aanbod van kleuren zorgt voor variatie en altijd de passende kleur bij jou interieur. Bij Kooijman Interieurs hebben we onze eigen maatwerk service.

Deze kleuren zijn ook te vinden via de standaard en honingraat plisségordijnen, maar hier allemaal bij elkaar gezet. De stof van de verduisterende plissés laat geen licht door. Omdat de koorden bij de standaard plissés door de plissés lopen, komt er echter wel licht door de gaatjes naar binnen. Als u een verduisterend plissé wenst, adviseren wij u daarom verduisterende honingraat plissés te bestellen. Standaard plisségordijnen hebben een enkele laag stof. Deze stoffen hebben vaak een hogere transparantie dan de honingraat plisségordijnen. Honingraat-plisségordijnen of dubbele plisségordijnen zijn plissé-zonwering met een dubbele laag stof.

plisse gordijnen

Vindt u het niet erg om het plissé gordijn met de hand te bedienen of gaat u voor luxe en kiest u voor een elektrisch te bedienen plissé gordijn? Plisségordijnen zijn tevens te voorzien van diverse kindvriendelijke bedieningsmethoden. Om meer sfeer in uw woning te brengen, raden wij u transparante plisségordijnen aan. Transparante plissé raamdecoratie geeft u de mogelijkheid om naar buiten te blijven kijken. Een plissé gordijn is gemaakt van een frisse, geplooide stof die te verkrijgen is in verschillende kleuren en stijlen. Het doek van een plissé gordijn is trapsgewijs gevouwen. Stel je vraag en laat je adviseren over onze elektrische plissé gordijnen.

Welke Stof Past Het Beste In Mijn Interieur

Plisségordijnen, ook wel dupligordijnen, kunnen een mooie toevoeging zijn aan je interieur. De coronapandemie zorgt inmiddels al ruim een jaar voor een enorme drukte in de zonweringbranche. Verano doet er alles aan om alle bestellingen zo snel mogelijk te produceren. In ons assortiment vind je daarnaast de prachtige collectie Luxaflex® Plissé Shades.

Of je nu raambekleding zoekt voor een standaard raam, openslaande deuren, een groot raam of draai-kiepraam; plissé gordijnen zijn mogelijk. Door de verschillende opties en mogelijkheden is een plissé gordijn het meest veelzijdige type raamdecoratie. Bij een duette wordt dit in het systeem weggewerkt.

  • Hierna kiest u het raamtype waar u het plissé voor wil bestellen.
  • Duettes worden ook wel dupligordijnen of duo plissé gordijnen genoemd.
  • Met behulp van kleine handvatjes op het gordijn kan je het op en neer laten.
  • Door de dubbele stoflaag ontstaat bij een plissé een isolerende tussenruimte.
  • Plisségordijnen en honingraat plissé-gordijnen mogen dan ook niet in ons assortiment ontbreken.

In onze uitgebreide collectie vind je verschillende kleuren en stofsoorten. Kies jij voor een transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stof? Dit is afhankelijk van de situatie en de hoeveelheid licht die je binnen wil laten in de ruimte. Wanneer je voldoende daglicht wil behouden met voldoende privacy in de woonkamer, kies je voor een transparant of lichtdoorlatend plissé gordijn. Wanneer je de kamer wil verduisteren kun je beter kiezen voor een dupli plissé.

Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze showroom bij onze fabriek in Weert. Winkel ophalen duo rolgordijnen Je vindt bij HEWO raamdecoratie perfect maatwerk van hoge kwaliteit tegen de beste prijs.

De cellen bevatten stilstaande lucht en die isoleert goed. Plissé gordijnen op maat hebben altijd voordelen boven een kant en klaar product. Ook zijn ze kwalitatief een stuk hoogwaardiger dan een kant en klaar product in PET folie. De productie vindt plaats in Nederland en je geeft ook nog eens onze eigen economie een zetje.

Daarnaast kiest u zelf welke kleur uw goedkope plissé gordijn moet hebben en welke kleur het bovenprofiel moet hebben. De plooibreedte 20 mm ziet er fijn en netjes uit en is zeer geschikt voor kleine ramen, dakramen en draai- en kiepramen. De plooibreedte 32 mm staat erg mooi bij middelgrote en grote ramen.

Draaikiep ramen, dat kan ook in combinatie met klemsteunen zodat je zonder gaten boren je plissé of duette kunt monteren. Duettes hebben door de dubbele stoflaag en de honingraatstructuur een betere isolerende waarde dan plissé gordijnen. Tussen de dubbele laag wordt de lucht vastgehouden. Hierdoor blijft je huis in de zomer koel en in de winter lekker warm. Met plissées heb je, door de plaatsing kort tegen het raam en de goede isolatiewaarde door de gevouwen structuur, een energiebesparend product in huis. Plisségordijnen op maat laten de ruimte sfeervol tot leven komen. Met een top down bottom up plisségordijn bepaal je zelf de stand van de raamdecoratie en bepaal je ook de uitstraling hiervan.