Niet gecategoriseerd

Overzicht Actuele Hypotheekrente

Je kunt kiezen voor een vaste hypotheekrente of een variabele hypotheekrente. De variabele hypotheekrente kan per dag verschillen. Bij een variabele rente heb je minder zekerheid dan bij een hypotheek met een rentevaste periode. Daarom is je variabele rente vaak lager dan bijvoorbeeld de 10 jaar vaste hypotheekrente.

Als je de hypotheek echter tussentijds oversluit moet je rekening houden met een boete die de huidige hypotheekverstrekker in rekening mag brengen. Jouw huidige hypotheekverstrekker loopt immers inkomsten mis over de resterende rentevaste periode. De hoogte van de boeterente verschilt per hypotheekverstrekker, evenals de duur van de rentevaste periode. Een onafhankelijke adviseur kan samen met jou alle mogelijkheden bekijken, waarbij rekening wordt gehouden met de boeterente. Vraagadvies aan een onafhankelijke hypotheekadviseur. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze actuele actuele hypotheekrente.

Alle Hypotheekrentes Stijgen Fors

Het rentepercentage kan iedere maand dalen, of stijgen. Hierdoor kan ook het bedrag dat je maandelijks aan hypotheekrente moet betalen verschillend zijn, wat veel onzekerheid met zich meebrengt.

De rente die u betaalt voor uw hypotheek is onder bepaalde voorwaarden maximaal 30 jaar fiscaal aftrekbaar. Wilt u alles weten over de verwachte verwachte hypotheekrente?

Actuele Rentestanden

Bekijk de verschillende rentetarieven voor de ASN Hypotheek, ASN Duurzaam Wonen en een overbruggingskrediet. Super snelle service en duidelijke uitleg, denkt met je mee en ziet meerdere opties en legt deze voor. Op 25 september is mijn bod geaccepteerd en ik kon direct die week op gesprek komen bij Emilio. Direct alles geregeld en alles aangeleverd met als gevolg dat ik gewoon binnen 1 week mijn hypotheek rond heb! Emilio is geweldig en werkt snel, reageert snel op mail en je kunt altijd bellen bij vragen! In onze kennisbank vind je nuttige info over veel financiële vraagstukken, geschreven in begrijpelijke taal.

Dan kunt u in de offerte nakijken of u een Basis- of een Comforthypotheek heeft. Wij kunnen klanten dikwijls een forse besparing opleveren. En waar anderen vaak afhaken omdat ze het te complex vinden, gaan wij juist door om een passende oplossing voor je te vinden. Vink hieronder aan over laagste hypotheekrente welke onderwerpen je meer informatie wilt ontvangen. Een adviseur met een fijne professionele houding. Geeft goed advies, denkt mee, is betrokken en altijd bereikbaar. Ik geef toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.

Actuele Hypotheekrente Vergelijken

Vul dan nu het offerteformulier in of maak een afspraak met een adviseur. Als je graag zekerheid hebt over je maandlasten, dan is een vaste rente waarschijnlijk de beste keuze.

Advies over woonverzekeringen, verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid of een andere verzekering? Heb je een spaarhypotheek en/of een bankspaarhypotheek? huidige hypotheekrente Bekijk hier de verschillende rentetarieven voor onze hypotheekvormen. Sorry, Internet Explorer ondersteunen wij niet meer.

Rentelijsten

Zij hebben een zogenaamde ‘Eigengeldkaart’ uitgebracht, waarop zichtbaar is hoeveel eigen geld een starter per gemeente moet meenemen. Een alleenstaande starter met een modaal inkomen (€38.000 per jaar) moet gemiddelde datzelfde bedrag inbrengen om aan een laagste hypotheekrente koopwoning van 60m2 te komen. Iemand die bijvoorbeeld veel verhuist kan beter een relatief kortere looptijd afsluiten. Een goed voorbeeld is de mogelijkheid tot rentemiddeling Directbank. Daarnaast hebben wij de Actuele rentestanden CMIS ook online staan.

En de winst, ook wel renteopslag genoemd, is het deel dat de hypotheekverstrekker wil verdienen aan het uitlenen van het bedrag aan jou. Verduurzamen tegen aantrekkelijke voorwaarden? Woonnu beloont duurzaam wonen met scherpe tarieven en rentekorting vanaf energielabel B. We bieden alle rentevaste periodes van 1 tot en met 30 jaar aan.