Niet gecategoriseerd

Nieuwe Woocommerce Website Nodig?

Met $99,00 per jaar is deze plugin niet erg voordelig, maar veel webshops hebben deze investering snel terugverdient. Heeft je webshop veel producten en hebben deze de meest verschillende eigenschappen die een klant kan kiezen? De standaard filters in WooCommerce bieden deze functies, maar de prestaties zijn niet voldoende voor grotere shops. FacetWP biedt filterfuncties zoals je deze kent vanuit de grote webshops. Wil je naast de standaard e-mails die via WordPress hosting WooCommerce worden verstuurd een PDF factuur of pakbon gebruiken, dan is deze WooCommerce plugin dé oplossing. Met de gratis versie beschik je al over de belangrijkste functies. Dan kan je kiezen voor de Pro versie of de template extensie.

Zoals gezegd wordt er een idea factuur in Rompslomp aangemaakt van iedere bestelling die je doorzet. Volg onderstaande stappen om deze factuur right in je boekhouding te zetten. Voor de koppeling tussen Rompslomp en wordpress website werken we samen met Webwinkelfacturen.nl. Zij zijn de tussenpartij die de koppeling tussen WooCommerce en Rompslomp gemaakt hebben en actief onderhouden. Wij kunnen migraties uitvoeren voor bestellingen die in het verleden hebben plaatsgevonden.

Artikelen niet meer in uw webshop én SnelStart-administratie aanmaken. S-Connect Artikelen maakt artikelen die in uw webshop, maar nog niet in SnelStart staan, automatisch aan.

Cloudways Woocommerce Internet Hosting

Je kan op elk second upgraden naar een hoger pakket. Kijk op /pakketten en kies het pakket dat voldoet aan jouw wensen. Geef bij voorkeur ook jouw mobiele telefoonnummer op. Nu kunt u kiezen tussengratisenbetaaldeWooCommerce extensies.

Ga naar de plugin of het thema en klik op Nieuwe taal, selecteer de Nederlandse taal, kies bij locatie Aangepaste en klik op Begin met vertalen. Ben je niet tevreden met de standaard Nederlandse vertaling van WooCommerce? Zelf vind ik de Loco Translate plugin de meest eenvoudige manier om de standaard NL vertaling aan te passen. Met de functie Producten kun je een algemene afbeelding als pictogram voor alle producten instellen. Natuurlijk is het beter om voor elk product een aparte afbeelding te gebruiken. Richt je WooCommerce-webshop in met speciale plugins en thema’s. Wij hebben alvast de populairste voor je op een rijtje gezet.

Of wanneer je een product verkoopt waar maandelijks voor moet worden betaald, dan wil je een abonnement kunnen verkopen. Deze worden dan vervolgens vaak geplaatst op Themeforest; ook zeker de moeite waard is om daar eens een kijkje te nemen. Bij de betaalde versie is namelijk zichtbaar welke bestellingen op welke dag & tijdsslot vallen. Wanneer je meerdere locaties hebt kan je in de free of charge versie er 2 toevoegen, in de betaalde versie onbeperkt. Order Preparation minutes, verschijnt wanneer het aantal dagen in punt 5 op 0 staat. Vier uren hebben gezamenlijk 240 minuten dus dat kunnen we hier invullen. Dit kan natuurlijk ook meer zijn als je dat wilt.

Zo’n 30% van alle webshops draait op WooCommerce. Als je een andere dienst wil integreren , dan zijn al duizenden mensen voorgegaan met hetzelfde probleem en de integratie hiervan.

Voor het verkopen van digitale producten moet je een app gebruiken. Je kunt de app Digital Downloads installeren om je producten beschikbaar te stellen in je winkel. Jouw succes is ons visitekaartje en die moet geweldig zijn. Of je nu meer leads, meer omzet of juist daar wilt blijven staan waar je nu bent, wij helpen jou met het inzetten van internet advertising. Dat wat wij doen werkt, blijkt wel uit onze 220 tevreden klanten die ons met een 9,2 beoordelen. Hieronder vertellen we meer over enkele zeer gebruiksvriendelijke plugins die jou kunnen helpen bij het verbeteren van je WooCommerce webshop.

Met een goed ingericht Google Analytics account kun je waardevolle en relevante informatie achterhalen dat op veel manieren waarde kan toevoegen. Plugins wordt dit proces erg makkelijk en geautomatiseerd. WooCommerce ‘winkelpagina’ is met een gekozen thema beperkt in de lay-out. De transactiekosten voor een betaling through Stripe liggen wel wat hoger dan bij Mollie. Je betaalt hier namelijk zero,forty five euro per transactie.

  • Of je voor je huidige thema kiest of het thema Storefrontinstalleert .
  • Als je bijvoorbeeld naar Nederland, België en Duitsland verzend kun je drie zones aanmaken en aan iedere zone een land koppelen.
  • Je kan AutomateWoo samen gebruiken met andere WooCommerce plugins en een aantal externe systemen.
  • Nu de verzendingklassen is gedefinieerd kunnen we de extra verzendtarieven gaan instellen.
  • Alleen een authenticatie en synchronisatie zijn benodigd.

We hebben ervoor gekozen om het Storefront-thema in te stellen. Hiermee hebben we ook demo content material toegevoegd, zodat er in de webshop voorbeeldproducten staan. Zo heb je een idee hoe jouw webshop eruit komt te zien met echte producten, zowel op de winkelpagina’s als in de beheeromgeving.

’s Werelds meest populaire software voor het creëren van blogs en websites. Het is open source-software die free of charge te gebruiken is. GRATIS, open supply en eenvoudig te gebruiken e-commerceplatform. Geen maandelijkse kosten, geen valstrikken; gewoon een effectief en aanpasbaar platform voor jou. Mocht je ergens niet uitkomen dan is er altijd nog een support WordPress waarmee je contact op kunt nemen. Beide platformen kun je benaderen wanneer je tegen problemen aanloopt.

Een bestelling uit de Woocommerce webwinkel wordt doorgezet naar een Exact Online factuur, bestelling of verkoopboeking. De gewenste optie kun je instellen via tab Configuratie van het dashboard. Er is zelfs de mogelijkheid om directe verkoopfacturen aan te laten maken in Exact Online. Deze optie kun je niet instellen by way of het dashboard – dat zorgt voor teveel verwarring – maar je kunt hem wel bij ons aanvragen. Daarnaast is de software program van zichzelf al gebruiksvriendelijk. En omdat de ecommerce-plugin gratis is, zorgt dit ervoor dat je kosteloos de mogelijkheden van een webwinkel kunt verkennen.