Niet gecategoriseerd

Magento Website

Nadat het design volledig is goedgekeurd door jullie zullen we verder gaan in het ontwikkelen proces. Hierbij gaan we het design omtoveren naar een online omgeving. De besproken functies zullen wij hierin verwerken en testen.

De software program van Magento wordt wereldwijd door meer dan 250.000 organisaties gebruikt, magento hosting dit kan van een eenmanszaak tot een multinational zijn. De grote verschillen hierin zijn:

Magento Webshops Waar We Trots Op Zijn

Nadat de bouw is gedaan lopen we samen meerdere keren de webshop volledig door en kijken we of alles goed staat voor launch! Hierdoor houden we het systeem werkend en veilig. Aanvullend kunnen we bij de livegang je helpen bij het bedenken en neerzetten van een on-line webshop freelance advertising strategie. Zo zorgen wij niet alleen dat je een goed design hebt, een goede webshop heeft, maar ook gevonden wordt! Meer over Online Marketing kunt je hier lezen.

Magento webshops worden vaak gebruikt bij bedrijven die meerdere webwinkels hebben, grote order aantallen, koppelingen willen maken enzovoort. Op deze pagina proberen wij je zo een goed mogelijke uitleg te geven van Magento en de oplossing die dit biedt. Samen kijken we naar de mogelijkheden Waar kunnen wij je op bereiken? Magento webshops die wij beheren en onderhouden

Dit zijn de voordelen van Magento 2 vergeleken met andere softwarepakketten: Volledige vrij in ontwikkeling

Aankoopkosten Extensies En Koppelingen

Soorten koppelingen gerealiseerd * Bovenstaande cijfers zijn gebaseerd op januari 2020

Magento is een Open-source software, dit betekend dat je volledig vrij bent bij het aanpassen van de codes magento webshop en de webwinkel ook echt van jou is. Magento is in handen van het bedrijf ‘Adobe’ wat je misschien kent van Photoshop en Illustrator.

Grote mogelijkheden in externe koppelingen Ben je overtuigd over de Magento Software of heb je nog vragen, wij plannen altijd eerst een kennismakingsgesprek in. Zo weten we zeker dat de wensen en de behoeften die je hebt passen bij onze dienstverlening en de mogelijkheden die Magento 2 aanbied. Na de kennismaking zullen we samen kijken naar jullie online strategie en deze vertalen naar een design voor de webshop.

Wil je een webshop laten bouwen waarin je volledig vrij bent in de mogelijkheden? Dan is een Magento webshop een goede keuze. Door het grote aanbod aan modules en extensies kunnen gemakkelijk snel extra functionaliteiten aan de webshop worden toegevoegd.

Al met al kunnen we samenvatten dat Magento 2 een compleet nieuw systeem is. Op bovenstaande punten is de nieuwe software program stukken beter geworden. Voordelen van een Magento 2 webshop Bovenstaand hebben we de verschillen benoemd tussen Magento 1 en magento 2 deze zijn voordelen tegenover elkaar. Maar als we Magento 2 vergeleken met andere software waarmee een webshop gebouwd kan worden dan hebben we andere voordelen.