Niet gecategoriseerd

Magento Webshop

Test je magento webshop webshop opnieuw Laat je webshop dus weer testen door de instruments die we aan het start van dit artikel met je deelden en je zult zijn dat je aanzienlijke winst hebt geboekt. Veel dingen kun je dus zelf uitvoeren. Je kunt nog gedetailleerder aan de slag gaan door je code te optimaliseren.

De eerste twee, de standaard modus en developer modus, zijn vrij traag. Zorg er dus voor dat je webshop is ingesteld in de productie modus. Dit lijkt overduidelijk, maar in de praktijk zien we dat veel Magento webshops hier nog steeds mee stoeien. Magento in productie modus zetten doe je door het volgende commando in te voeren:

Hier heb je echt wel een developer voor nodig die weet wat hij doet. Omdat wij van mening zijn dat iedere Magento store een performance moet hebben die door het dak gaat, bieden wij qua webhosting de ideale oplossing. Bespaar hier absoluut niet op, want een goede companion als webhoster levert misschien wel de meeste snelheid op.

Inbegrepen bij onze Magento hosting Het eerste jaar is je domeinnaam free of charge bij je hostingpakket.

  • Met andere woorden: er wordt naast de technische ontwikkeling ook meegedacht in het creatieve proces en gekeken naar innovatieve oplossingen.
  • Proud Nerds is een voorbeeld van een Magento specialist.

Deze instellingen kun je doorvoeren in je backend van Magento. Vergeet voordat je dit doet, niet Magento in Developer Modus te zetten (en vergeet hem niet terug in productie te zetten als je klaar bent 😉). Voer het volgende commando by way of SSH uit om Magento in developer modus te zetten: Beide dropdown opties zet je op ja/yes en zo zorg je ervoor dat de CSS-bestanden verkleind en samengevoegd worden. Sla de instellingen op, en swap weer terug naar productie modus.

Heb je een kleine tot middelgrote webshop? Dan kun je gebruik maken van onze plus of compleet webhosting pakketten. Bij een grotere webshop of een multishop is een hoge performance magento hosting van belang.

De Argeweb webhosting pakketten draaien op servers in Nederland met razendsnelle SSD opslag. Je krijgt bij de hosting het eerste jaar een domeinnaam gratis. Alle webhosting pakketten zijn geschikt voor het hosten van Magento. Via onze gratis website software program installeer je eenvoudig zelf het systeem op ons krachtige hostingplatform. *Actieprijs geldt eerste drie maanden, daarna wordt het reguliere tarief gehanteerd

6 redenen waarom klanten voor Magento 2 internet hosting van Hipex kiezen Volgende De snelste hosting voor je webshop! Bij ons kun je terecht voor de internet hosting van je Magento webshop. Doordat het pakket groot is qua omvang, is het van belang dat je Magento hosting pakket draait op snelle servers.

Daarom adviseren wij om zwaardere retailers te plaatsen op een eigen VPS Server. Bij een VPS webshop kun je er ook voor kiezen om je webwinkel te cachen. Hierdoor wordt een snellere laadtijd gerealiseerd.

Marketing: Hoe Trek Je Klanten Naar Je Webshop?