Niet gecategoriseerd

Koppel Magento Met E

Functie: betere filter-mogelijkheden in categorieën Niet voor alle retailers, maar met name voor shops met veel producten zijn uitgebreide filter-opties van groot belang. Je wil namelijk dat je bezoekers zo snel mogelijk uitkomen op het juiste product. Met Amasty Improved Layered Navigation kun je de reeds bestaande filters van magento uitbreiden en heb je meer controle over hoe de filter-opties zich gedragen.

Daarnaast zorgt de module ervoor dat de filters hun eigen schone URL krijgen die door Google geïndexeerd kunnen worden. Functie: genereren van gefilterde custom product feeds Vrijwel iedere webshop heeft een feed nodig om zijn producten te ontsluiten naar andere platformen zoals Google Shopping, Amazon of Bol. Je kunt hiervoor werken met Channable, maar je kunt ook zonder abonnementskosten gebruikmaken van Xtento Product Feed Export. Met deze module kun je kiezen uit numerous templates of kun je zelf je eigen feed-format definiëren.

Dit een echte should-have module voor retailers met een groot assortiment. Functie: versiebeheer module voor pagina’s en blocks Met de handige CMS Revisions module van plugin.company zorg je ervoor dat er nooit meer per ongeluk werk verloren gaat. Als er veel mensen in de backend van Magento werken, zullen er ongetwijfeld fouten worden gemaakt met de onhandige CMS editor van de pagina’s of static blocks.

Met handige automatische regels stel jij vervolgens in wat de vervolgstappen van dit proces magento hosting zijn. Zo kun je direct het geld terugstorten of een vervangend product aanbieden.

Klanten kunnen foto’s van schade uploaden en op ieder second de status van de retouraanvraag in de gaten houden. In de backend handel je vervolgens de retouren verder af en kun je bijvoorbeeld automatisch retour-etiketten naar je klant toesturen. Met de gratis social login module van Mageplaza zorg je ervoor dat je klanten nog sneller een account aanmaken of inloggen. Het is niet meer nodig om een wachtwoord aan te maken voor de webshop, klanten loggen in met hun socialmediaprofiel.

Met deze versiebeheer module kun je altijd terug naar een vorige versie. Functie: automatiseren van het retour-proces

Voors En Tegens Van Magento

Met de Amasty RMA plugin zorg je voor een vlekkeloze afhandeling van retouren. De module biedt een handige interface voor je klanten waarin ze zelf een retour-verzoek kunnen aanmaken.

De module geeftveel vrijheid om te bepalen welke producten in de feed moeten komen en in welk information-format dat moet gebeuren. Functie: uitbreiden en verbeteren van de zoekfunctie Met de various webshop Mirasvit Search Ultimate-modules kun je zorgen dat de gebrekkige zoekfunctionaliteit van Magento sterk wordt verbeterd. De module kan werken met Sphinx en Elasticsearch.

Deze module zorgt voor een uitgebreide datalayer integratie en Google Tag Manager. De module bevat ook de optie om GDPR-compliant te werken. Een echte must voor iedere store die data-pushed wil opereren.