Niet gecategoriseerd

Hoe Optimaliseer Ik Mijn WordPress

Wij werken niet met gekochte templates, maar maken designs 100% op maat zodat all of us jouw wensen kunnen doorvoeren. Uiteraard zijn onze websites responsive en geschikt voor alle gadgets. Hosting is in sommige gevallen ook een beperkende issue. Bij externe hostingbedrijven hebben we hier weinig invloed op. Wel bieden wij de optie om deze op onze servers te hosten. Deze zijn optimaal ingericht voor het gebruik met WordPress en gezien we deze omgeving ook tijdens het bouwen gebruiken is de website WordPress website optimaal hierop afgestemd.

Om te beginnen, wat is WordPress nou eigenlijk? WordPress is op dit moment van schrijven het meest gebruikte Open-Source systeem voor het bouwen van web sites. Er zijn nog andere systemen die ook erg populair zijn zoals bijvoorbeeld WordPress hosting Joomla! En Drupal, maar WordPress is toch echt de grootste. Nou dat komt omdat WordPress heel gebruiksvriendelijk is. Nummer 1 is WordPress die meer dan 50% van de “CMS markt” bezit. Daarna volgt Joomla met 7%, en Drupal met ongeveer 5%.

Wij Zijn Graag Relevant Voor U! Pas Hier Je Persoonlijke Instellingen Aan

Wij ontwerpen eerst een PSD-design voor u in Photoshop. Vervolgens maken wij dit PSD-design geschikt voor installatie op de WordPress-website. Wij installeren het design voor u en voegen gewenste pagina’s voor u toe. U kunt zelf aangeven welke pagina’s u wilt laten aanmaken en welke elementen u graag terug wilt zien op deze pagina’s. Tools om afspraken te maken, een weblog bij te houden of om een ledensysteem toe te voegen installeren wij graag voor u. Zo maken wij de web site exact zoals u het graag ziet.

Ook deze plugin geeft een paar simpele functies om snel een onderhoudspagina aan te maken. Voor het gebruik van permalinks heb je een .htaccess-bestand met onderstaande regels nodig.

Je kunt dat makkelijk met een customized menu doen. Deze widget gebieden staan vaak in je footer gedeelte van je web site of in de zijbalk van je website. Custom menu’s kun je gebruiken in widget gebieden van WordPress. Meestal volstaat eigenlijk maximaal 5 objects in het menu. Ik zelf gebruikte de producten van Corel maar ben nu overgestapt op de producten van Affinity. De kleur van je belangrijkste knop moet een totaal andere kleur zijn dan je hoofdkleur. Als je het wieltje van de kleuren erbij haalt, dan kun je het beste de tegenovergestelde kleur kiezen.

Professional Ronde Search Engine Optimization: Hoe Versla Je De Concurrentie Met Seo Als Je Content Al King Is

Je kunt beide instruments aan jouw web site koppelen door bijvoorbeeld een WordPress plugin te installeren. Onder de instellingen kun jij de instellingen wordpress webshop voor het formulier aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan meldingen, het adres waar de mail naar toe moet, de bevestiging die je wilt krijgen en nog veel meer.

Onsteambestaat stuk voor stuk uit WordPress specialists, maar we houden ons ook bezig met zoekmachineoptimalisatie en conversie. We sluiten aan op standaarden en producten die al binnen de WordPress community zijn ontwikkeld, zoalsWordPress thema’senplugins. Zo hoeven we alleen van de grond af te ontwikkelen als hetechtnodig is. Bij Stuurlui hebben we veel ervaring met technisch complexe projecten. Sterker nog, als we WordPress web sites bouwen, zijn we gek op technisch uitdagende projecten!

Klik op ‘Update URLs NOW’ om alle interne URL’s te wijzigen. Log in op de nieuwe database by way of phpMyAdmin van de nieuwe database. Klik in phpMyAdmin linksboven op de databasenaam en vervolgens op ‘Importeren’. Klik bij ‘Te Importeren bestand’ op ‘Bladeren’ en selecteer het bestand van de geëxporteerde database. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met meer dan a hundred digital brains.

Het voordeel van deze optie is dat je flexibeler bent bij de keuze en installatie van plugins en thema’s. Een plugin is een bestand dat een functie aan je WordPress website toevoegt of bestaande functies beïnvloedt. Er zijn duizenden plugins verkrijgbaar, die voor uiteenlopende doeleinden kunnen worden gebruikt.

Ook de te verwachtte vervolgpagina behandel je zo. Een Nederlands domeinnaam varieert tussen 4 en 15 euro .

Het lijkt mij daarom makkelijker om direct in WordPress wat simpels te maken. WordPress is het meestgebruikte contentmanagementsysteem ter wereld en wordt door de beheerders van zo’n tientallen miljoenen websites gebruikt. Ook zijn er tienduizenden plug-ins beschikbaar, die niet allemaal even veilig zijn. Ik geraak niet meer ingelogd in de admin van mijn WordPress website. Ik heb al tevergeefs geprobeerd om de plugins te hernoemen through FTP, maar krijg steeds een “Access is denied.” foutmelding als ik dit probeer. Hetzelfde bij het hernoemen van het actieve thema. De niet-actieve kan ik wel hernoemen, maar daar ben ik natuurlijk niet veel mee.

  • Weet je niet welk WordPress-pakket je moet kiezen?
  • Je kunt gedachten, emoties en percepties overbrengen.
  • Ga via FTP naar de root van je nieuwe web site en vind het bestand wp-config.php.

Wanneer wij een WordPress web site maken houden we altijd rekening met de eisen van Google. Google beoordeelt websites namelijk op steeds meer punten. Als internetbureau blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.