Niet gecategoriseerd

Handige Woocommerce Plugins Voor Meer Verkopen!

De free of charge versie van Order Delivery Date for WooCommerce is voor een aantal webshops de ideale oplossing. Er zijn ruim voldoende opties beschikbaar om de juiste afleverdag door je klant te laten kiezen. Het koppelen van jouw WooCommerce webshop met MyParcel is heel eenvoudig en gratis.

Het is fijn om te gebruiken voor kleine, middelgrote webshops. Ik kan je vertellen dat Woocommerce veel voordelen heeft met betrekking tot flexibiliteit en de vele functies. Je lost wordpress website je “probleem” buiten WooCommerce op – Dat een functie in WooCommerce niet bestaat, kan een reden hebben.

Snelle webshop hosting voor wordpress website is van groot belang voor de ervaring van bezoekers. Onze snelle servers met caching zorgen voor optimaal bereik van bezoekers.

Er zijn een aantal punten die niet behandeld worden, omdat dit niet direct noodzakelijk is of buiten de scope van deze eenvoudige click on & collect webshop vallen. Wanneer je al een WooCommerce webshop hebt ben je behoorlijk in het voordeel, je kan dan eigenlijk direct naar de laatste stap springen. Je leest in ons weblog over het maken van een webshop meer over pagina’s. En kijk ook tussen de ideas voor meer informatie over het maken van je webshop.

Woocommerce Standaards

Zo lever je met shared webhosting fors in op de snelheid. De server moet namelijk alle kracht verdelen over alle webshops en dat gaat ten koste van de snelheid. Verder zijn deze overvolle servers ook een stuk gevoeliger voor hackers. Zelf raad ik shared webhosting daarom eigenlijk nooit aan. Wanneer je een eigen webshop hebt of wilt gaan bouwen krijg je al snel te maken met deze externe partijen. IDEAL is hier een erg veelgebruikte optie voor, maar deze wordt niet ondersteund door WooCommerce. Hier zul je daarom een extra programma voor moeten gebruiken zoals Mollie.

  • Ook Hostinger beschikt namelijk over verschillende hostingpartijen.
  • Hieronder zie je een aantal extra opties staan voor verzendingsklassen.
  • Dit betekent echter niet dat het verplicht is om zo’n theme te gebruiken.

Zoals achteraf betalen by way of AfterPay, mobiel betalen through Apple Pay en snel en internationaal afrekenen met PayPal. De Shops United WooCommerce-koppeling wordt verzorgd door onze companion Woosa. Zij zijn skilled in WooCommerce-plugins en dus de ideale associate voor deze koppeling!

Vroeger stonden telefoons vaak roodgloeiend bij webshops, maar klanten willen vaak sneller WordPress hosting antwoord en vooral niet wachten. Moeten klanten te lang wachten in een telefoonrij?

Heel kort samengevat werkt een eenvoudige webshop bouwen als volgt. De nummers verwijzen naar de punten die we doorlopen hebben.

Als de updates echter netjes bijgehouden worden en je voor betrouwbare thema’s en plugins kiest, is er niets aan de hand. Begin 2021 draaien er in Nederland nog ruim 2000 e-commerce platforms op Magento 1. Voor deze versie worden sinds juni 2020 geen veiligheidsupdates meer gemaakt. Daarmee is er zowel voor de eigenaars van deze webshops als hun bezoekers is een fors veiligheidsrisico aan het ontstaan. Wanneer iemand met criminele bedoelingen nu een lek vindt en misbruikt, wordt daarvoor geen veiligheidsupdate meer uitgebracht. De core software program van zowel Magento als WooCommerce zijn gebouwd om grote assortimenten en grote hoeveelheden bezoekers te kunnen verwerken.

Dan is deze WooCommerce uitbreiding de beste optie. Je moet wel de betaalde versie gebruiken, omdat de gratis versie alleen een functie voor het verzamelen nieuwsbrief inschrijvingen heeft .

Je wilt immers iemand die met creditcard wil betalen niet teleurstellen. Kortom, om het conversiepercentage zo hoog mogelijk te krijgen is het o.a. Belangrijk om het bestelproces optimaal en vlekkeloos te laten verlopen.

Alle moeilijkheden zijn al eens de revue gepasseerd en/of opgelost. Klik op Verzendmethoden op de WooCommerce homepageWe gaan dan een zogenaamde ‘Verzendzone’ aanmaken. Voer hiervoor een zone-naam in, selecteer regio’s, en voeg een of meerdere verzendmethoden aan de zone toe. Ik ga starten met e-commerce Geef je klanten digitaal dezelfde beleving als in een fysieke winkel. Daarom maken wij je e-commerceplatform zo dat die snel laadt op elk apparaat en met elke internetverbinding.

Haal zo nieuwe klanten binnen met de beste bezorgopties! Combineer de verschillende soorten vervoerders en afleveropties binnen de integratie. Daarnaast heeft het systeem een automatische adrescontrole, dit zorgt ervoor dat je geen pakketten naar foutieve adressen stuurt. Of je jouw Woocommerce webshop nou in het Frans, Spaans of Italiaans wil vertalen, om WooCommerce in meerdere talen te tonen heb je een aanvullende plugin nodig.

Dit komt onder andere door het limiet aan capaciteit dat Woocommerce aankan. Daarnaast is dit CMS niet heel geschikt om complexe koppelingen mee te bouwen. Hierbij kun je denken aan een kassakoppeling of een koppeling met Product Information Management systeem, zoals we gerealiseerd hebben voor Rovanda. Dit certificaat laat bezoekers zien dat een website persoonlijke gegevens van bezoekers beschermt tegen hackers en dergelijke. Het slotje hyperlinks in de adresbalk geeft aan dat een web site een SSL-certificaat heeft. Het komt overigens vaker voor dat een hostingpartij dit voor je doet. Wil je ook een webshop laten bouwen met WooCommerce, lees hier meer over het laten bouwen van een webshop.