Niet gecategoriseerd

Gebruik Webwinkel In WordPress

Een productpagina is te vergelijken met een normale pagina. Je heb titels, categorieën, tags en een WYSIWYG-editor. De titel spreekt voor zich. Hetgeen wat je in het tekstvlak daaronder invult, is zichtbaar bij ‘Product beschrijving’ . Het is dus een soort toelichting waar je o.a.

WordPress Webshop Maken In 5 Stappen

Tags zijn voor specifieke eigenschappen. Heb je bijvoorbeeld meerdere shirts met een dierenprint? Dan kan je ‘dierenprint’ als tag invullen. Je kan ook denken aan specifieke kleuren. Probeer niet te veel tags in te vullen.

Hier moeten we later op terugkomen. We moeten een aparte plugin installeren om betalingen te verwerken, omdat de meest voorkomende betaalmethode in Nederland, iDeal, niet beschikbaar is.

Heb je hier nog niet over nagedacht? Dan kan je deze stap overslaan en de kosten later invullen through WooCommerce -> Instellingen -> Verzendmethoden -> Vast tarief. Hier kan je alle tarieven van het verzenden van post en pakketjes van PostNL bekijken.

Er is ook een WooCommerce PostNL plugin die de verzendkosten automatisch kan berekenen . Als je producten verkoopt, moet WordPress hosting je BTW betalen. Je kan hier invullen of de BTW bovenop de prijs komt die je invult bij producten of inbegrepen is.

Het skelet van onze WooCommerce webshop staat er. We kunnen nu beginnen met het toevoegen van website bouwen producten en het inrichten de webshop. En we moesten nog een betalingprovider regelen.

Wij gaan nu verder met het aanmaken van ons eerste product. Klik op ‘Maak je eerste product aan‘. Product toevoegen eigen WordPress webshop

En die van België, MisterCash, ook niet. Je zou betalingen by way of PayPal kunnen laten lopen, maar PayPal is niet enorm bekend in Nederland. We kunnen deze stap dus overslaan.

  • Kamper Mannenkoor DEV. De URL zie je hier boven.
  • Het is echter wel de bedoeling dat de site zoveel mogelijk “intact” blijft zoals die nu is.
  • Op deze website wil ik een webshop plaatsen voor de verkoop van CD’s.

de eigenschappen van het product kan invullen. Als je naar onder scrolt dan kom je de productgegevens tegen. Als je meerdere producten verkoopt, dan is het handig om categorieën en tags in te stellen. Bij categorieeen kan je denken aan t-shirts, broeken en schilderijen. Het is dus een breed spectrum qua producten.

Bij ‘productafbeelding’ vul je de afbeelding in die zichtbaar is op de productpagina en op de categoriepagina’s. Klik op productafbeelding instellen en selecteer woocommerce de beste foto van het product. Dan kan je de overige foto’s toevoegen bij ‘Productgalerij’. Die foto’s zijn zichtbaar op de productpagina zelf.