Niet gecategoriseerd

Elementor Webshop

Wij hanteren strenge veiligheidsprotocollen m.b.t. wachtwoordbeheer, tweestapsverficiatie en fysieke toegang tot ons pand. Zo zorgen we dat de data van jou en je klanten te allen tijde veilig is bij ons. Denis heeft veel kennis van websites bouwen, programmeren en webhosting en is ook nog een prettig iemand om contact mee te hebben.

Met onze online advertising pakketten helpen wij u verder. Wij komen graag bij u langs, om u op locatie verder te helpen. In veel gevallen is het mogelijk om storingen op je website WordPress, webshop of e-mail op afstand op te lossen. Op de computer met de storing moet wel een internetverbinding aanwezig zijn.

We vieren ons jubileum, need op 2 februari 2022 bestaat ons discussion board 20 jaar ! Om dat te vieren hebben we een nieuw design van ons forum gelanceerd. Nu kom je op de pagina waar je een nieuw product kunt toevoegen aan je catalogus.

Aanvullende Functies Voor Je WordPress

Daarna slepen wij de menu-items in de juiste positie. Om een submenu te maken, moet je het item WordPress website iets rechtsonder het hoofdmenu-item te slepen.

Als de ontwikkeling klaar is kan de WordPress technisch gebouwd worden. Hiervoor gaat een van onze WordPress builders aan de slag. Hierin wordt de technische vertaalslag gemaakt van het design. Daarna kan je webshop gevuld worden met producten en content. Een WordPress webshop kenmerkt zich door het feit dat je een webshop hebt die zeer gebruiksvriendelijk is.

De meeste verzendpartijen zoals bijvoorbeeld Sendcloud bieden on-line software program die veel werk uit handen kan nemen. WordPress heeft standaard al veel plugin’s ter beschikking. Tevens zijn er tal van free of charge maar… ook commerciële plugin’s beschikbaar. Your Concept kan voor jouw deze plugin’s installeren en desgewenst op maat uitwerken totdat deze geheel naar jouw persoonlijke wensen zijn.

De plugin wordt gebruikt op onze webshop voor zakelijke klanten. We hebben er bewust niet voor gekozen om twee websites te ontwikkelen.

In veel gevallen is dat genoeg, maar misschien heb je toch behoefte aan meer hulp en informatie. Kies dan voor een aanvullend coachingstraject, waarbij de coach je nog verder begeleidt. Het bijhouden van de website WordPress hosting moet snel, intuïtief en simpel kunnen gebeuren. Montix is jouw aangewezen partner voor CMS selectie en CMS advies.

U krijgt een uitgebreid schema met een planning toegestuurd, waarin alle onderdelen waaruit de webshop zal bestaan en aangeeft welk onderdeel wanneer af is. Zodat u exact weet wat wij van elkaar kunnen verwachten.

  • Een webshop om producten online te kunnen verkopen.
  • Vanaf augustus is Stuurlui de online partner van Brokking Vloerkledenspecialist.nl en we hebben hier direct al plezier van mogen hebben.
  • WooCommerce wordt standaard geleverd met PayPal, en verder is het eenvoudig uit te breiden met zo’n beetje iedere betalingsmethode van iDEAL tot credit card.

Verder moet je ook even additional aandacht besteden aan de 2 menu’s voor additional product knowledge namelijk Shipping Classes en Attribiutes. Je kan bovenaan de producttitel en een omschrijving toevoegen, net zoals bij een normaal bericht. Verder kun je ook afbeeldingen en andere media toevoegen aan de pagina. Al deze informatie zal zichtbaar worden op de productpagina. In het menu zie je de 2 nieuwe menu-items staan, namelijk WooCommerce en Producten …waar we nu even naar gaan kijken.

Op deze manier kun jij je bezig houden met je bestellingen en klantenservice, houden wij jou up and running. Ik heb woocommerce alweer een tijdje op mijn wordpress web site. Allen nu stuit ik op het probleem dat de WooCommerce Product Archive Customiser plugin het niet meer wil doen. Met deze plugin kon ik bijv kiezen voor 3 artikelen naast elkaar en hoeveel ik er op 1 pagina wil. Nu staan er 4 artikelen naast elkaar, niet duidelijk en staat er 1 artikel zielig onderaan. Een derde van alle webshops maakt gebruik van WooCommerce op WordPress. WooCommerce is een plug-in die vrij eenvoudig kunt installeren waarna u al snel aan de kan met WordPress als webshop.