Niet gecategoriseerd

Beste WordPress Hosting In Nederland

En de gevolgen van het niet onderhouden van je web site voel je helaas pas als het al te laat is. Het is namelijk helemaal niet ingewikkeld om je WordPress web site te onderhouden, maar je moet net even weten waarop je moet letten. Er kan altijd wat verkeerd gaan met je WordPress web site. Daarom is het belangrijk om regelmatig backups te maken van de laatste versie van je WordPress website.

Installeer ze niet allemaal, dat kan zorgen voor problemen. Daarnaast is het belangrijk om jouw standaard gebruikersnaam en wachtwoord te wijzigen.

Het onderhouden van je WordPress web site heeft ook invloed op de snelheid van je website. Kies voor een goed hostingbedrijf met een snelle server.

Aan De Slag Met WordPress

Je kan het vergelijken met het verversen van de olie voor je auto, of de stofzuigerzak van je stofzuiger vervangen. Klinkt logisch, maar het onderhoud van een web site is een taakje dat vaak onderaan het to-dolijstje komt te staan.

Responsive Website Design En WordPress

WordPress biedt regelmatig nieuwe updates aan om de functies van de plugins en thema’s te verbeteren en om beveiligingsoplossingen te bieden. Bovendien kunnen oude en inactieve plugins ook lekker bevatten. De nieuwste updates maken het de hacker in ieder geval weer moeilijk en minder interessant om jouw WordPress website aan te vallen.

Geweldige WordPress Website Templates Die Wij Vaak Gebruiken

Een goede beveiliging van je WordPress website is dus van groot belang. Gelukkig biedt WordPress zelf ook safety WordPress hosting plugins aan. Voorbeelden zijn: iThemes Security, BulletProof Security of Wordfence.

Als je je WordPress website regelmatig update en voorziet van fixed nieuwe content, dan zal de database van je web site onerous groeien. Een grote database kan de prestaties van je website beïnvloeden. Hoe meer inhoud in je database, hoe meer tijd de server van je WordPress web site website bouwen nodig heeft om al die informatie telkens te laden. Daarom is het belangrijk om ook de database eens in de zoveel tijd op te schonen. Hiermee verbeter je niet alleen de efficiëntie van de database, maar zullen je webpagina’s ook veel sneller laden.

Na de installatie van WordPress wordt de gebruikersnaam standaard als ‘admin’ aangeraden, maar dat maakt het direct interessant voor een hacker. Kies dus voor een unieke gebruikersnaam WordPress en een sterk wachtwoord. Een sterk wachtwoord bestaat uit een combinatie van letters, cijfers, speciale tekens en hoofdletters. Wijzig je wachtwoorden ook regelmatig.

Het is dan ook niet mogelijk om de plugin te gebruiken, dus wees niet afhankelijk van deze plugin en maak ook regelmatig handmatige backups. Verwijder oude WordPress plugins WordPress plugins en thema’s zijn fantastisch om de functionaliteit van je WordPress website uit te breiden. Zorg er daarom voor dat je de plugins en thema’s die je niet meer gebruikt op je web site zo snel mogelijk verwijderd. Daarvoor moet je de plugin eerst deactiveren en vervolgens verwijderen.

En dat zal worden gewaardeerd door jouw websitebezoeker én door Google. WordPress beveiliging tegen hackers Veelal wordt gedacht alleen grote, populaire websites interessant zijn voor hackers. Helaas is dat juist niet het geval en zijn kleine web sites met weinig bezoekers vaak het doelwit. Hackers zoeken namelijk niet naar websites met het meeste verkeer, maar naar websites met beveiligingsgaten zodat zij makkelijk kunnen binnendringen.