Niet gecategoriseerd

Alles Over WordPress » Meer Omzet Met Écht Goede WordPress Websites

Laten we eerst GeneratePress gaan installeren. Als je nog niet in het Dashboard bent, plaats dan weer /wp-admin achter de url van je website. Waarschijnlijk ben je nog ingelogd en kom je gelijk in het Dashboard.

Hier kan je eventueel ook op klikken om de website te bekijken. Nu ziet je website er nog kaal uit. Standaard installeert WordPress meestal het “Twenty Twenty” theme. We willen een mooie uitstraling voor de web site WordPress en daarom zullen we een ander theme moeten gebruiken. Een theme zorgt voor het uiterlijk van je website, ook wel de entrance-end genoemd.

Nog makkelijker is om linksboven met je muis over de naam van de web site te bewegen. wordpress webshop Er verschijnt dan een drop-down menu en hierin kan je ook op “Dashboard” klikken.

ProgrammeerPlaats draait ook op GeneratePress en we zijn er erg tevreden over. Lees in “GeneratePress evaluate en ervaringen 2020: Beste WordPress theme? Je kan zelf ook heel veel aanpassingen aan het theme doen, zowel in code als handmatig zonder code. Je kan het helemaal naar je eigen smaak inrichten. De code van het theme zit heel goed in elkaar.

Het mooie is dat er ook een grote GeneratePress neighborhood is. Als je bijvoorbeeld iets nieuws wilt toevoegen aan de website of je hebt problemen, is daar vrijwel altijd wel iets over te vinden op web WordPress hosting. De programmeurs/developers kunnen zelf ook een theme maken of een theme aanpassen naar hun eigen stijl. Hierover gaan nog artikelen komen op ProgrammeerPlaats, als je daar interesse in hebt.

Front-end is datgene wat de bezoeker van je web site ziet. Het Dashboard is de achterkant van je web site, ook wel de back-finish genoemd.

WordPress Handleiding: WordPress Stap Voor Stap Uitgelegd

Zo kom je ook gelijk in het Dashboard. Dit zijn simpele handelingen, maar je moet het eerst even weten als beginner.

Nadat je de aanpassing hebt gedaan, met een goede identiteit van je website, klik je op Publish/Publiceren. Je ziet gelijk de veranderingen op je web site! Je kan uit het Dashboard (Back-end) gaan en de website bekijken (Front-finish) door linksboven in het Dashboard op het huisje te klikken. Als je met je muis over het huisje beweegt, zie je ookSite bekijken/Visit Site.

Hier doe je alle toevoegingen en aanpassingen aan je website. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel themes met ieder zijn eigen uitstraling. GeneratePress is momenteel in 2020 één van de beste WordPress themes. Het is simpel, maar veelzijdig en ook razendsnel.

In het zwarte menu in het Dashboard ga je naar Appearance/Weergave > Themes/Thema’s. Je ziet dat momenteelTwenty Twentyis geïnstalleerd. Klik bovenaan opAdd New/Nieuwe toevoegen. Daarna kom je op dit scherm terecht: Klik op de afbeelding om het te vergrotenIn dit artikel gaan we het GeneratePress theme installeren.