Niet gecategoriseerd

Alles Over Woocommerce

We leggen in deze handleiding twee manieren uit om WooCommerce te installeren, de automatische en de handmatige manier. Qua gebruiksgemak kunnen we stellen dat WooCommerce alle eerder genoemde platforms voorbijstreeft. Bij het lezen van de reacties leek het of Mark Rutte zojuist hogere belastingtarieven bekendgemaakt had.

Deze zoek en installeer je op dezelfde manier als de WooCommerce iDeal plugin. Verreweg de meeste webshops in Nederland bieden de mogelijkheid om met iDeal af te rekenen. We gaan dus een iDeal WordPress plugin installeren.

Als je bijvoorbeeld bij Strato een webshoppakket afneemt dan moet je ook gebruik maken van hun webshopmodule. Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. We kunnen altijd even meekijken, stuur mij dan even een mailtje. Ik denk dat je dan bij de voorraad instellingen bij het variabele product de ‘hoofd’ voorraad laat aanpassen en niet de variatie voorraad. Waarschijnlijk heb je nu ingesteld dat je de variable op variatie niveau wilt bijhouden met de voorraad, maar dan staat er bij de “core” voorraad nog op voorraad. Eigenlijk wil je dat alle orders die geplaatst worden op je web site WordPress automatisch voldaan zijn.

Installatie Module WordPress

Je kan de bestellingen eventueel handmatig bewerken of zelf bestellingen toevoegen. Je kunt filters/sorteermogelijkheden gebruiken om populaire thema’s te vinden. Een domeinregistratie loopt vaak samen met de keuze voor hosting. Met name dat laatste verdient aandacht omdat stabiele en snelle internet hosting erg belangrijk is. Ook Hostinger vinden we erg interessant vanwege goede schaalbaarheid en hosting in de cloud.

  • Meer informatie over het koppelen van jouw administratie aan andere software program lees je hier.
  • Dat is ook een van de redenen waarom wij het gebruiken.
  • Je kunt hier een relatie leggen tussen de betaalmethoden in de webwinkel en een vaste debiteur uit je Exact Online administratie.
  • We praten uiteindelijk over de snelheid van je website.

Dan wordt het productbeheer lastig met WooCommerce. Ook als er wekelijks veel bestellingen binnenkomen, is WooCommerce misschien niet de slimste keus en ben je met een professionele webshop beter bediend. Met WordPress SEO-plugins zoals Yoast SEO WordPress hosting optimaliseer je de vindbaarheid van jouw store. Start met het online verkopen van jouw producten. Met WooCommerce-hosting bouw je jouw ideale webshop op WordPress. Klopt het dat de plugin een foutmelding bij de replace geeft nu?

Producten Import

Met deze handige plugins kunt u ervoor zorgen dat uw producten meer opvallen. woocommerce is een webshop plugin voor WordPress en eenvoudig te koppelen met iMUIS Online!

Magento is een zelfstandig draaiend e-commerce platform. Het staat bekend om zijn stabiliteit en schaalbaarheid. Daardoor kiezen veel grote e-commerce bedrijven voor Magento. Magento is verkrijgbaar in een gratis versie , in een betaalde versie en in een versie die met webhosting is gecombineerd . Zo’n 9% van de e-commerce platforms draait op Magento. Performance en schaalbaarheid – Overstappen naar een ander platform kost altijd extra werk. Liefst kies je dus voor een platform dat zo lang mogelijk met je meegroeit en ook bij grote hoeveelheden producten en bezoekers soepels blijft draaien.

Er zijn een aantal manieren om through Google gevonden te worden. SEO houdt in dat je organisch gevonden worden door je website zo gebruiksvriendelijk mogelijk in te richten. Zoekmachines als Google vinden het belangrijk dat jouw webshop fijn werkt voor de bezoekers. Dat wordt beloond met een hogere positie in zoekresultaten. Bij SEA betaal je ervoor om hoger in de zoekresultaten te staan. Hoe SEO en SEA precies werken lees je in ons search engine optimization en SEA blog speciaal voor webshops.

Mohamed is SEO-specialist en lead van ons SEO en growth group. Met meer dan eight jaar ervaring, creativiteit en analytisch denkvermogen helpt hij onze klanten on-line en offline groeien. CDN oftewel Content delivery community is veelal een betaalde dienst zoals o.a. Cloudfare maar bij ons vanaf het Basis pakket gratis. Hiermee worden er wereldwijd op verschillende servers een kopie opgeslagen van de website zodat deze waar ook ter wereld snel geladen wordt.

Zo kun je bijvoorbeeld bezoekers volgen en exact zien wat zij op je web site doen. WooCommerce is een open source plugin, die je in staat stelt om een webshop op te zetten binnen WordPress. Wil je alles wat WooCommerce biedt én zowel B2C als B2B klanten bedienen? Dat kan met onze zelf ontwikkelde maatwerk module. Maak direct een afspraak voor een persoonlijke on-line demo en ervaar het zelf.

De WooCommerce backend is geïntegreerd in de backend van WooCommerce. Geen moeilijk gedoe dus met 2 aparte beheerders systemen. Jouw webshop heeft gewoon 1 systeem voor de beheerder.

Bij WooCommerce is er namelijk meer vermogen en een grotere database nodig dan voor een ‘normale’ WordPress web site. Een webshop is natuurlijk erg groot en ruim opgezet. Deze informatie wordt allemaal verzameld in de database. Een ander groot verschil tussen websites en webshops is de communicatie met de database. Een web site heeft namelijk redelijk vaak contact met de database, maar bij een webshop is dat nog een veel meer.